Bygget i ovn størrelser

October 14

Indbyggede ovne, også kaldet drop-in ovne eller væg ovne, er fremstillet af en række store apparat virksomheder. Sælges online og i mange apparat eller stormagasiner, ovnene typisk kommer i tre størrelser og har en bred vifte af mulige funktioner, hvilket betyder at prisklasse kan variere, så godt. Potentielle købere skal måle deres køkkenskabe og overveje deres behov før de foretager et køb.

Beskrivelse

Indbyggede ovne er beregnet til at se ud som om de er en del af den omgivende kabinet. Dette betyder, at siderne er ikke synlig og en brugerdefineret panel er installeret på bunden forsiden af ovnen til at matche de andre køkkenskabe. Dette skaber den illusion, at ovnen var faktisk indbygget i skabene for en mere problemfri udseende. Generelt er indbyggede ovne elektrisk format kun, selvom nogle væg ovne kan også være tilgængelige i gas format.

24-tommer størrelse

En 24-tommer indbygget ovn måler ca 29 eller 30 inches i højden, 23 eller 24 inches lang og 27 inches dyb. Den samlede kabinet bredde er 24 inches, hvilket er, hvordan produktet er normalt beskrevet. Potentielle ejere, der har begrænset plads tilgængelighed eller ikke koge store mængder af mad måske ønsker at overveje en 24-tommer ovn.

27 tommers størrelse

Nogle indbyggede intervaller er 27 inches i størrelse. De samlede dimensioner er normalt omkring 28 eller 29 inches høj, 27 inches lang og 24 eller 25 inches dyb. Den samlede kabinet bredde er 27 inches, hvor størrelsen er beskrevet. 27-tommer ovnen kan være egnede til personer med moderat plads tilgængelighed eller der kog moderate mængder af mad ad gangen til en familie eller en privatperson.

30-tommer størrelse

De fleste indbyggede ovne er beskrevet som 30 inches i størrelse. De samlede dimensioner er generelt omkring 28 inches høj, 30 inches lang og 28 eller 29 inches dyb. Som den samlede kabinet bredde er 30 inches, er funktionen beskriver. Disse ovne er optimal for større køkkener, og dem, der laver store mængder af mad ad gangen til fodring en familie, underholdende eller madlavning entusiaster.

Kapacitet

Indbyggede ovne, der er 30 inches i størrelse normalt har en samlet kapacitet på 4 eller 5 samlede kubikfod. 27-tommer indbygget ovn typisk har en samlet kapacitet på omkring 3 kubikfod. Andre funktioner på ovnene vil variere af maker, model og type ovn.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com