Bygning grundlæggende hylder

March 3

Bygning grundlæggende hylder

Opbygning af grundlæggende hylder er meget nemmere end du tror. Alt du behøver er at beslutte, hvor du ønsker at sætte hylder, hvilken type af træ du gerne vil bruge og lidt tid og kræfter. Hvis du vil have noget klassisk, bliver du nødt til at købe nogle dyrere træ--noget, der er primet, malet og designet. Hvis du fint med rå træ, kan du bare få den træ cut til din længde og gå hjem og begynde at bygge.

Instruktioner

•Find knopperne beliggende i din væg. Du kan købe en stud finder til en billig pris på din lokale hardware butik. Du kan også banke langs væggen, indtil du finder de steder, der ikke er hult-lydende. Når du finder dem, skal du markere steder med en blyant.

•Measure længden af væggen hvor du gerne vil placere hylderne og beslutte hvor længe du gerne hver hylde skal. Husk på at du vil skrue hylderne i væggen studs.

•Ansigt købe træ efter eget valg. Et stykke træ målt som en 2 x 4 er 2 inches tyk og 4 inches lang. En 1 x 4 eller 2 x 5 fungerer bedst for grundlæggende hylder, men størrelsen er i sidste ende op til dig. Bare sørg for den papirstørrelse ikke er for tung til væggen eller for lys til at understøtte dine behov. Du kan fortælle personalet hos din lokale hardware butik til at skære træ til den længde, du kan lide, og i de fleste tilfælde, vil de gøre det på stedet uden ekstra beregning.

•Når du har dit træ, justere hvert stykke mod væggen og markere de steder, hvor der skal tilsluttes "L"-beslag. Mærket på dit træ skal line op med det mærke, du har foretaget på din væg.

•Tilslut din "L" beslag til dit træ. Afhængigt af længden af din hylde, kan to eller tre parenteser være nødvendig. En på hver ende af hylden og én i midten vil være tilstrækkeligt for de fleste størrelse hylder. Brug de skruer, der kommer med din "L" beslag og bore dem til det sted, du markerede på dit træ. Kontroller, at anden enden af beslaget kan være boret op mod væggen. Det bør være en upside-down "L" med ryggen mod muren.

•Når din parentes er korrekt boret til træ, kan du bore hylden i din væg. 1 - 2 tommer skruer virker bedst. Line op alle huller på hvert beslag med væg-stud mærker på din væg og begynde boring. Du kan brug for en ekstra hånd til at holde hylden mens du bore det. Brug en plan for at sikre hylden er selv før du bore det ind i væggen.

Tips & advarsler

  • De fleste isenkræmmere sælger træ, der ikke har været behandlet. Hvis du ønsker et flot design eller skinne for dine hylder, bliver du nødt til at prime, male og design i træ, før du tænker på montering af hylderne. Kan du tænke på anvendelse en akryl sealer på træ, før du tænder dem til hylder. Dette vil give det en glat finish, hjælpe med at fjerne problemer som splinter og skår." L"parentes kommer i mange farver og størrelser, så shoppe rundt og forsøge at finde den mest attraktive mulighed for dine hylder. Det kan være en god idé at designe parenteserne dig selv. Prøv maleri, skjule eller tilføje ekstra materiale til dem.
  • Bore ikke dine hylder på væggen uden at finde væggen studs. Dine hylder vil falde i et spørgsmål om tid, hvis de ikke er boret til studs. Kontroller, at du får lov til at bore hylder til din væg. Hvis du lejer, ikke vil nogle udlejere tillade lejere til at foretage store ændringer i hjemmet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com