Bygning ideer til et træ står for en sump køligere

April 22

Bygning ideer til et træ står for en sump køligere

Sump kølere eller fordampningsemissioner kølere, er en lav-effekt alternativ til klimaanlæg, som er særligt effektive i lav luftfugtighed klimaer. Træffes beslutning om et design til din sump køler stander begynder ved fastlæggelsen af den generelle Vindretning og om du montering på vinduet eller tag. Træ står er opførelsen af en lavvandet, veldrænet boks nemlig den køligere at sidde og støtte til denne boks.

Boksen

Bruge trykimprægneret træ til alle sump køligere mounts. Konstruere den grundlæggende mount-box--for alle designideer, der præsenteres her--med åbninger i bunden, for at give mulighed for ventilation og afløb. Nail fire 2x4s, to fods side op, til et rektangel. Vedhæfte flade 2 x 4 på tværs i bunden, med to inches mellem hvert bord.

Jorden Mount

En jorden-mount bruges til at understøtte en vindue-køler. Det er en simpel konstruktion af fire ben, udjævning din mount-boks ved siden af vinduet. Cross-medlemmer vil stabilisere dine ben. På hårde overflader, kan du installere et sæt hjul for let bevægelse hen til ren køligere.

Vinduesstativ

En trekantet Vinduesstativ, svarende til dem, der anvendes til standard air condition, er en nem løsning til vinduet montering hvis en jorden mount ikke er mulig. Boksen mount hviler med den indvendige kant mod vinduet og sider på toppen af to vandrette arme strækker sig ud fra vinduet. Armene er støttet af diagonal ben, som tandbøjle mod siden af huset.

Tag Mount

Tag-mounts vil kræve tagarbejde bagefter at sikre fugemasser og helvedesild erstattes korrekt, når dit tag-mount er installeret. Hvis du ikke er kompetent til at reparere dit tag selv, faktor omkostningerne ved en Tagdækker i udgifterne til din sump køligere. Et simpelt tag-mount design begynder med en ramme knyttet fladt på taget.

Rammen vil afvige fra dimensionerne af boksen mount på grund af banen, så beregnes i overensstemmelse hermed.

Mount-box vil hvile på den høje vandret bord, og blive holdt oppe niveau med to ben, der er forankret på den nederste vandrette board. Mount-box vil udvide niveau over slippe taget og holdes oppe med to ben.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com