Bygning køkken skuffer

October 17

Bygning køkken skuffer

Køkken skuffe ansigter kan komme i mange forskellige stilarter, men skuffen sig selv er dybest set det samme. Gør køkken skuffer kommer til din evne til at gøre en boks med firkantede hjørner. Holde din skuffe konstruktion konsekvent, hvis du bygger flere skuffer; ved hjælp af forskellige materialer til forskellige skuffer vil skabe et underligt færdigt look.

Valg af materialer

Vælg materialer til dit køkken skuffer, der er holdbart nok til at stå op til at slå køkken skuffer ofte tage og at matche byggematerialer af resten af dit kabinet. Da de fleste træ køkken frysere er bygget ved hjælp af kabinettet-grade krydsfiner, i de fleste tilfælde, skal du bruge kabinet-grade krydsfiner til at konstruere din skuffer. Brug en lavere-grade, tyndere krydsfiner til gør bunden af dit køkken skuffer.

Måling til din skuffer

Før du begynder at skære stykker for at gøre din skuffer, måle skuffen åbnes. Brug et målebånd til at måle bredde, dybde og højde af skuffen åbnes. Tjekke den anbefalede plads kvoter for diasene skuffe. I de fleste tilfælde anbefales en plads godtgørelse af mindst ¼ tommer per dias. Subtrahere pladsbehov for godtgørelse fra bredde måling til at finde ud af længden af forsiden og bagsiden af din skuffe. Trække ½ tomme fra din højde måling til at finde højden af skuffen. Dette giver den skuffe til at glide. Derefter, trække 1 tommer fra Dybdemålingen at finde ud af længden af din skuffe. En tomme trækkes for at holde skuffen fra rammer bagsiden af kabinettet. Hvis du erstatter en enkelt skuffe i dit køkken, kan du tage målinger for udskiftning direkte fra den samme størrelse skuffe et andet sted i køkkenet.

Front beslutninger

Før du begynder at opbygge din køkken skuffer, træffe beslutning om stil af skuffen front du foretrækker. Grundlæggende skuffefronter kommer i to vigtigste stilarter: ét stykke fronter, som er en solidt stykke, eller todelte fronter, som byder på et andet stykke, adskilt fra boksen skuffe, der udgør den faktiske skuffe ansigt. I en todelt æske, er separat skuffe ansigt brik fastgjort til forreste del af boksen skuffe når skuffen er afsluttet. Hvis du bygger en udskiftning skuffe, tjek din nuværende skuffer for at se, hvordan de er konstrueret. Hvis der er skruer inde i boksene skuffe, der knytter sig noget andet end skuffe hardware, har du todelte skuffefronter.

Skuffe konstruktion

For at konstruere din skuffe, skal du bruge en router til at oprette en groove omkring ¼ tommer fra bunden af hver af dine fire sider. Gøre groove bredde samme bredde eller lidt bredere end tykkelsen af det stykke, der er beregnet til din skuffe nederst. Oprette en skuffe hjørne ved hjælp af en kortere og en længere side. Fastgør de to stykker med trælim til at gøre et hjørne. Sørg for at groove er nederst på begge stykker. Klemme det. Bore to huller gennem ene side til den anden, og skrue stykkerne sammen med træskruer. Skru skruerne indtil toppen af skruen er flugter med siden af skuffen. Bruge de andre to skuffe stykker til at gøre et hjørne. Skub nederst ind i rillerne i en skuffe hjørne. Passe til anden hjørnet på resten af skuffen. Derefter vedhæfte de sidste to skuffe hjørner i den samme måde som du gjorde de andre hjørner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com