Bygning Mission stil møbler

December 12

Bevægelsen

Mission stil møbler er bygget langs de rene og enkle linjer. En delmængde af kunst og kunsthåndværk bevægelse af århundrede, mission stil møbler fokuserer på artisan styling og håndværk. Det er en stil, der har udholdt, i stor del på grund af dens tilgængelighed til træ arbejdere og håndværkere i dag. Læs videre for nøglerne til bygning mission stil møbler.

Godt træ

Mission stil voksede ud af en afsky for sjuskede håndværk blev indført af den industrielle Revolution og i stedet fejrede unikke stykker, der var håndlavede af håndværkere. Nøglen til begynder hvert stykke er kvaliteten af det træ, der er involveret. Laminat og pressboard er ikke tegn på et godt stykke; brug i stedet løvtræ såsom hvid eg eller valnød. Hvid eg er ikke kun vand resistent, det er relativt uimodtagelig mod forfald og rådne. Cherry har også for nylig kommet ind i mode som en hårdttræ for mission stil stykker på grund af sin varm hue og skønhed når aging.

Fyr, Ask og ahorn anbefales ikke, fordi de ikke tager på pletten samt eg, kirsebær og valnød.

Husk at tjekke for at se, om træet er ovntørrede. Mens det kan være dyrere, giver det en mere stabil vandindhold i træ. Ovntørrede træ er stemplet KD på træ, selv.

Detalje, ikke klud

Bygning mission stil møbler betyder omfavne enkelhed. I stedet bruger polstring til at blødgøre de tider hårde kanter på møbler, bør design omfatte planer for detaljer i træ, selv.

Sæder er lejlighedsvis bygget ved hjælp af andre materialer, såsom tyl siv, men mission stil skyr ståhej polstring eller andre dæmpning. Faktisk omfattede den originale stol, der startede den bevægelse, bygget af Joseph McHugh og derefter kopieret af Gustav Stickley, vævet tyl siddepladser.

Ingen negle, håndværktøj

Mission stil møbler kræver omhyggelige sammensvejsning af leddene, således at ingen søm bruges i dens konstruktion. Smukt og præcist at samle joinforbindelserne, brikkerne er næsten problemfri og øjet henledes til den rene linje af hele stykke af møbler. Bygningen på en sådan måde er ikke for svag på hjerte, men se nedenfor i ressourcer til to steder at komme i gang.

Som et resultat, kræver mission stil møbler mere håndværktøj end andre træbearbejdning stilarter. Du skal også bruge en rundsav og hånd sav samt forskellige slibning værktøjer. Husk, at denne møbler var lavet i hånden før fremkomsten af elværktøj. Mens du kan helt sikkert bruge magt værktøjer til at bygge i dag, er enklere bedre ikke kun for møbler, men også til de involverede værktøjer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com