Bygning væg hylder

October 21

Bygning væg hylder

Bygge hylder er en af de nemmeste, mest effektive og billigste måder at fordoble eller tredoble dit hjems display og opbevaring plads. Beslutte hvilken slags væg hylde at bygge afhænger af, hvilke objekter der skal lægges på hylden, dit hjems nuværende indretning og din nuværende komfortniveau og ekspertise med enkle træbearbejdning og hjem forbedringsprojekter.

Grundlæggende vægmonteret Hyldesystem

Grundlæggende vægmonterede hylder er den enkleste måde at tilføje hylder til et værelse. De fleste hjem forbedring og isenkræmmere sælger præfabrikerede hylder i en bred vifte af materialer, størrelser og farver, samt standarder og beslag, der støtter hylderne. Du kan også, hvis det ønskes, bruge skrot eller fundet træ eller andre materialer til at skabe hylder, ved hjælp af kommercielt produceret standarder og beslag for support. Hvis du vil installere vægmonterede hylder, bruge en stud finder til at finde dine vægge studs for positionering, så sikre hylder på væggen ved hjælp af træskruer.

Svævende hylder

Svævende hylder, eller hylderne hvor parenteser og understøtter normalt er skjult inde i den hule kanten af hylden, er en populær design valg for hjem eller kontorer, der har en moderne eller minimalistisk indretning. De fleste flydende hylder kræver omhyggelig installation, til at sikre, at understøtter er perfekt lige og placeret på nøjagtige målinger for at hylden kan glide over understøtter. Tjekke producentens instruktioner hvis du installerer store-købte flydende hylder; mange reoler har specifikke vægtgrænser de kan støtte.

Indbyggede reoler

Indbyggede reoler kan være custom-fit til næsten ethvert område af dit hjem, og kan designes til at tilføje både lagerplads og visuel interesse til et værelse. For eksempel, eksperter på dette gamle hus foreslår at bruge en indbygget i reol til at opdele en stue i to, omgiver et vindue eller passe sammen med en trappe. Custom-bygning en indbygget reol er en mere avanceret projekt end blot installerer parentes eller flydende hylder; der er dog gratis planer, som du kan finde og tilpasse til din boligs behov.

Tips og betragtninger

De to vigtigste faktorer i planlægger en væg hylde indebærer valg af materiale og vægtgrænsen for nødvendig. Massivt træ gør de stærkeste og tungeste hylder, mens Aluminum og fiberboards er lettere og billigere, men kan ikke støtte så meget vægt som massivt træ. Korte hylder er som regel den mest pålidelige til at støtte tungt eller omfangsrigt objekter, mens lange hylder er normalt bedst til mindre eller lette objekter. Hvis du planlægger at installere en hylde til at understøtte tunge genstande, ikke køre søm eller skruer i væggen på en opadgående vinkel, hvilket øger sandsynligheden for "pull out" efter objekterne, der er placeret på hylden. Bruge dybere, bredere støtte beslag til hylder, der vil bære en masse vægt. Disse giver ekstra strukturelle styrke.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com