Bygningsreglementer for afstanden mellem trappen rækværk

February 29

Bygningsreglementer for afstanden mellem trappen rækværk

Trapper er en effektiv måde at gå fra én etage til næste i boliger. De forbliver sikkert på grund af gelændere, at giver folk noget at holde fast mens rejser trin. De kræver præcision og nøjagtige målinger til at konstruere. Bygningsreglementer diktere de standarder, som trapper og gelændere skal følge.

Koder

Lokale og statslige bygning myndigheder definere standarder som trapper og rækværk er konstrueret i deres jurisdiktioner. Medmindre entreprenører opfylder disse krav, vil deres konstruktioner ikke modtage inspektion clearance til brug. Næsten alle koder i USA er baseret på den internationale kode for boliger; IRC vedligeholdes af det internationale kode. Grundlagt i 1994, dette nonprofit organisation strømlinet de tre eksisterende koder på tidspunktet og elimineret konflikt og dobbeltarbejde. Rådet også administrerer andre forordninger, der påvirker trappe konstruktion, herunder den internationale brand kode og den internationale kode for bygning.

Grundlæggende

IRC mandater mindst én gelænder på den ene side af en kontinuerlig flyvning af trapper med fire eller flere trin. Skinnen skal være omkring 34-38 inches høj, måler fra toppen af jernbanen greb til enten skrå flyet ved siden af slidbaner eller et tilstødende rampe skråning. Disse højde krav behøver ikke overholdes på skinnerne, der giver en overgang mellem flyvninger, eller fra trapper til en landing. Denne kode kan også være ignoreret på en jernbane over den laveste slidbane, der kan bruge en keglen, valgdeltagelse eller starter lempelse.

Sider

Trapper skal opretholde en minimum bredde 36 inches fra Håndliste højde op til den krævede headroom højde af 80 inches. En Håndliste kan projektet op til 4,5 tommer på begge sider af trappen, så længe det ikke reducerer den klare minimumbredde af trappe nedenfor gelænderet. Denne bredde kører 31,5 inches for en Håndliste og 27 inches for håndlister på begge sider. Håndlister skal fortsætte ubrudt for den fulde længde af flyvningen, startende fra den øverste riser til ovenfor den laveste riser. De kan dog have en newel post på turn. Håndlister skal være mindst 1,5 inches fra væggen eller tilstødende overflader.

Skot kabinet trapper

Skot kabinet trapper er trapper, der forbinder en udenfor grade niveau, såsom en græsplæne, til en interiør færdig plan, såsom en kælder. Hvis disse trapper opfylder følgende betingelser, Håndliste afstand kan ignoreres: den maksimale højde fra det færdige lavere niveau til den udvendige grade skal være 8 fod eller mindre. Trappeopgang må ikke være den eneste nødvendige exit fra kælderen. Og åbning fra den udvendige grade niveau med trappen skal være dækket med hængslede døre eller på anden godkendt måde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com