Bygningsreglementer for boliger pejs

August 25

Bygningsreglementer for boliger pejs

Kommunale bygningsreglementer er mere strengt håndhævet, som de vedrører pejse, end de er for mange andre dekorative tilføjelser i et hus. Koderne kræver yderst i sikkerhedsmæssige overvejelser, fordi selv når en pejs er bygget præcis til kode, den repræsenterer en af de største farer inde i en beboelsesejendom. Altid tjekke med din særlige kommunale koder for at sikre, at du ikke vil være i strid, uanset om du er installere en ny pejs eller erstatter en.

Diameter

Et minimum af 50 kvadrat inches er normalt kræves for diameter inde i skorstenen og røgen liner og tværsnitsareal af pejsen. En metal stovepipe, der er 8 inches i diameter vil opfylde denne kode krav.

Murværk pejs Inlet Fingerbøl

Murværk skorstene skal være udstyret med ventiler, der har et fingerbøl at forhindre stik fra enten trække eller strækker sig ud over lineren. Den eneste undtagelse til denne forordning er røgrør tjener pejse.

Skorstenen vægge

Vægge af mursten skorsten skal være mindst 4 inches tyk. Skorstenen vægge lavet af betonblokke skal være 12 inches tyk.

Gas afspærrings-ventiler

Gas afspærrings-ventiler må ikke være placeret i skjulte steder eller en ovn plenum. Gas shut-off ventil skal være på udbudssiden af hver Gasmåler og skal beskyttes tilstrækkeligt mod skader, mens den stadig giver adgang til operation.

Skorstenen højde

Højden på skorstenen vil blive dikteret af specifikke lokale bygningsreglementer, men typisk skorstene er forpligtet til at opsige mindst 2 fod over det højeste punkt af bygningen. Dette punkt skal ske inden 10 fødder af skorsten i enhver retning udad fra det.

Delte ventilationskanaler

Forskrifter forbyder to apparater fra at blive udluftet i den samme skorsten. Dette betyder, at tilføjelsen af en pejs ikke kan dele den eksisterende skorsten med afbrænding af gas komfur.

Brændbart materiale Clearance

Der bør være mindst 2 inches af frihøjde mellem ydersiden af skorstenen og brændbart materiale. Dette betyder i praksis, at skorstenen bør være fritstående, med ingen træ indramning knyttet til den. Kløften mellem tag og skorstenen typisk er forpligtet til at være fyldt med en brandfarlige gips og bør også beskyttes ved metal flashing.

Brændbart materiale omkring åbningen

Brændbare materialer, der omgiver pejs åbning er forpligtet til at tillade 1 tomme af regnskabsafslutningen for hver 1/8-inch projektion passiv fra forsiden af pejsen. Denne forordning udvider til enhver projektion ud til en afstand af 12 inches. Træ støbning 1,5 inches tyk kan ikke være nogen tættere til pejsen åbning end 1 fod.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com