Bypass vs magt luftfugter

September 2

Bypass vs magt luftfugter

Bypass og magt befugtere gøre en stor forskel i luftkvaliteten i boliger. De er installeret som "hele hjemmet" luftfugter systemer og filtrere befugtet luft til alle rum i huset. Disse systemer omdanne et hus, der er tørt i en, hvor luften er bedre til at trække vejret og værelser føler mere komfortabel. En bypass eller magt luftfugter kan give lindring for dem, der lider af allergi og astma, og for boligejere i områder, hvor vintrene er lang og luften indendørs kvalitet er tørt.

Bypass luftfugter

Bypass luftfugter er de mest almindeligt anvendte system i boliger. Bypass luftbefugtere er sammensat af et kabinet, et vandreservoir, en roterende tromle, der har en motor og en flydende enhed. Komponenterne tilsluttes hjemmets ovn, og udnytte trykforskel i plenum mekanikken i ovnen til at flytte luft, fugtes luften og distribuere det til rum i hjemmet. I en bypass system, varm luft er tvunget ind i kabinettet, så er tvunget til at flyde over tromlen, som er lavet af svamp eller skum. Motor flytter tromlen over vandbeholderen, og float enhed kontrollerer hastigheden af tromlen når du flytter. Disse processer og mekanismer generere varme, fugtige luft, der er fodret med gaffatape kanaler af hjemmets HVAC-system til at fugte den luft, der ledes ud i værelser.

Power luftfugter

Som navnet antyder, har en magt luftfugter "magt." Disse systemer har de samme grundlæggende komponenter som en bypass system (kabinet, reservoir, tromme, motor og float), og et flere komponent--en fan. Ventilatoren er, hvad giver en magt luftfugter en fordel bypass luftbefugtere. Ventilatoren drev luft på tværs af float på en højere hastighed, så enheden kan producere så meget som en gallon eller mere af fugtighed hver dag, med en minimal stigning i energiforbruget. Ventilatoren bruger omtrent den samme mængde af elektricitet som en 25 watt pære. Power befugtningsapparater er en artig prima nemlig hjem uden kældre, huse, bygget på betonfliser, og dem, hvor ovnen og HVAC-system er placeret i et skab eller garage.

Bypass fordele

Bypass systemer er de mest overkommelige type af "hele hjemmet" luftfugter. De kan tilpasse sig forskellige vandtyper, hårdt eller blødt vand, og lav vedligeholdelseskrav. Ændre filteret årligt og kontrol afløb rør til at slippe af enhver ophobning af mineralforekomster er de eneste store opgaver, der kræves. Nogle typer af enheder kan monteres direkte til en væg og tilsluttet tilbagevenden luftkanaler for at gøre installationen lettere. En bypass systemet kan sagtens opgraderet og omdannet til en magt luftfugter.

Power fordele

Magt befugtningsapparater er også plads sparere, fordi de ikke kræver brug af en bypass kanalen. Fordi disse systemer producerer mere fugtighed, de kan bruge vand mere effektivt. I modsætning til en bypass system, der afhænger af ovnen til at fungere, et power system fungerer uafhængigt af ovnen og kan bruges når ovnen ikke kører. En anden fordel er, at power systemer ikke generere stillestående vand, som er tilfældet med bypass systemer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com