Calcium Chloride til Pools vs tage

July 17

Calcium Chloride til Pools vs tage

Calcium chloride er en fælles pool kemiske og afrimnings agent. Som navnet antyder, det indeholder både calcium og klorid-ioner og opløses let i vand. Slags calciumchlorid du bruger på din pool, er imidlertid forskellig fra den slags, du bruger på din indkørsel. Du bør altid kun bruge farmaceutisk kvalitet calciumchlorid i din pool. Anvende calciumchlorid til dit tag er en uklog idé.

Puljer

"Hårdhed" eller "blødhed" vand er et mål for mængden af calcium og magnesium ioner i det. Calcium niveauer i puljer skal være et sted i kvarteret i 200 til 400 dele pr. million. Hvis vandet er for blød - eller det er for lidt calcium i det--bliver det mere ætsende, så du kan tilføje calciumchlorid for at korrigere calcium niveauet og løse problemet.

Typer

Mange supermarkeder sælger calciumchlorid som is smelter. Du bør ikke bruge denne form i din pool, men fordi det indeholder urenheder. Når du køber din pool, hovedet til din nærmeste swimmingpool levering butik og kigge efter farmaceutisk kvalitet CaCl2 i stedet. Medmindre det produkt du køber rådgiver ellers, du generelt kan antage 10 pounds af calciumchlorid vil øge kalkindholdet af 10.000 gallon af vand ved 80 dele pr. million.

Tag

Calcium chloride fungerer godt i din pool, men anvender det til dit tag har nogle ulemper. Calcium chloride vil helt sikkert hjælpe smelte akkumulerede is og sne, men de høje koncentrationer af CaCl2 kan fremskynde korrosion og skader buskads, der ligger under tagrender og tude. Det samme gælder for natriumklorid, som er en anden, mere almindelige afrimnings agent. En sikrere nedtrapning icer for dit tag er et salt kaldet calcium magnesium acetat; Du kan muligvis finde denne frigørelse icer i lokale hardware eller hjem forbedring butikker.

Indstillinger

Travelers' påstand, og risikokontrol bemærker at stensalt er mere skadelig for dit tag end calciumchlorid; Desuden, calciumchlorid kan potentielt være en levedygtig måde at håndtere is dæmninger. Hvis du fylde en strømpe med calciumchlorid og sætte det på dæmningen is, kan det hjælpe smelte dig en passage gennem isen. Hvis du bruger calciumchlorid i denne egenskab, du behøver ikke den farmaceutisk kvalitet du ville købe til din pool--calciumchlorid isen smelter er fint.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com