California King Specs

May 6

California King Specs

Når shopping for en ny madras, er der mange muligheder, der skal tages i betragtning. Madrasser varierer i størrelse, form og fasthed, der vil hjælpe dig med at opnå en god nats søvn. Bestemmelse af størrelse din madras kan være forvirrende, men du kan vælge fra tvilling, fuld, dronning, konge og California king.

Tvilling, fuld og Queen Size madrasser

En twin madras vil rumme én person, normalt et barn, og foranstaltninger 38 inches lang og 75 inches lang. En fuld madras, også kendt som en dobbelt, måler 53 inches lang og 75 inches lang. En fuld madras er en komfortabel passer til de fleste voksne, men kan være en stram squeeze når sover med en partner. En dronning madras foranstaltninger 60 inches lang med 80 inches lang og kan mageligt passe de fleste par.

King Size madras

En standard king, også kendt som en østlige King, er 76 inches lang og 80 inches lang. Bredde af sengen giver par med rigelig plads til en komfortabel nats søvn. Hver person vil have næsten den samme plads som en twin seng.

California King Size madras

Californien king madras foranstaltninger 72 inches lang og 84 inches lang, hvilket er 4 inches kortere i bredde og 4 inches længere i længden end en standard kingsize-madras. Størrelsen forskel gør det umuligt at dele sengetøj mellem Kong madrasser og California kingsize-madrasser. En California king, også kendt som en vestlige konge, er den længste madras tilgængelige. Kontroller, at du måler din bolig før du køber større madrasser. Denne madras kunne være for store til at passe ind i mindre soveværelser og kan være vanskeligt at bevæge sig gennem smalle gangarealer, trappeopgange og døre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com