Californien skab installationsvejledning

June 11

Californien skab installationsvejledning

Californien skab Company Inc. tilbyder en brugerdefineret closet system, der kan tilpasses til enhver størrelse værelse eller personlige behov. Selvom generelt udformet og installeret med bistand fra en professionel, er det modulopbyggede system simpelt nok at installere sig selv. Hele skabet hænger fra en vandret stål jernbane nær det loft, som understøtter træ dividers, hylder, reoler og skuffer. Fordi alle de nødvendige dele kommer med systemet, behøver du kun at levere en skruetrækker, en stud finder og et par timers arbejde.

Instruktioner

•Anvend en elektronisk stud finder til at finde de træ studs bag dit skab vægge. Holde stål støtte bar på plads og skru det til studs for en robust hold.

•Hook suspension beslag af hver lodret divider over skinnen. Holde dem fra at flytte frem og tilbage ved at skubbe mindst én permanent låsning hylde i mellem hvert par. Sætte pløkker i de fire huller på højden af hver cam-lock hylde, sæt den på toppen af dem, og skru den på plads.

•Installer de forskellige komponenter inkluderet med din closet system som ønsket. Hver del af skabet bruger pind-huller for støtte. Vedhæfte plastik endestykker til modsatte huller og passe en stang mellem dem til at hænge tøj, eller holde sig i fire pinde på samme niveau og angive en hylde i dem. Skuffe skinner og slips stativer også snap i hullerne, så du kan tilføje eller justere enhver komponent, du kan lide med minimal indsats.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com