Camellia busk problemer

February 14

Camellia busk problemer

Kameliaer er store blomstrende buske, som er meget populære i det sydøstlige USA. Blomsterne er hvide, lyserøde, dybt nuancer af pink og gul. Generelt, camellia busken er forholdsvis lav vedligeholdelse og skadedyrs- og sygdomsbekæmpelse gratis, men nogle meget alvorlige sygdomme og skadedyr kan angribe kameliaer under de rette betingelser.

Dieback

Dieback i camellia buske er et resultat af en svamp kaldet Glorerella cingulata. Svampen kræver et sår til at indtaste træet, og fordi kameliaer er populære landskab planter, sår fra plæneklippere og forkert beskæring nedskæringer er fælles. Regn eller vanding kan plaske svamp på træet. Nye vækst er den første ting, der er berørt, så se efter Visnen af ny vækst samt oozing cankers på træet. Fjerne syge grene så hurtigt som muligt og ødelægge dem. Gør et rent snit med steriliseret sakse eller en saw 6 inches under de laveste synlige symptomer på sygdommen.

Root Rot

Phytophthora Svampen forårsager root rot i kameliaer, især når bushen er vokset i dårligt dræning, tung jord. Phytophthora forekommer naturligt i jorden, men nye beplantninger kan gennemføre det på deres rødder. Kun under de rette betingelser vil det forårsage meget af et problem, men når det angreb, det forhindrer træet i optager vand og næringsstoffer og det til sidst dør. Root rot symptomer vises i varmt, tørt vejr. Overveje plantning Camellia sasanqua eller Camellia oleifera i stedet for Camellia japonica, som er langt mere modtagelige for root rot.

Blomst Blight

Blomst skimmel ødelægger camellia blomster, som er grunden til de fleste mennesker vokse kameliaer i første omgang. Symptomer vises normalt i slutningen af vinteren eller det tidlige forår som vejret begynder at varme i varmere klimaer. Blomst blight er også forårsaget af en svamp, Ciborinia camelliae, og det viser sig som brune pletter på de blomsterblade, der til sidst spredes til at ødelægge hele blomsten. Frugtsætning organer af svampen kan leve i jorden i bunden af anlægget i år. Når betingelser er moden for dens udvikling, svampe vises og frigive sporer. Fjerne og ødelægge berørte blomster. Den amerikanske Camellia Society anbefaler plantning fall-blomstrende sorter eller Camellia sasanquas, som blomster tidligere end andre sorter og er ikke berørt.

Te skala

Ifølge University of Georgia er te skalaen den mest alvorlige insekt skadedyr trussel mod blomstrende kamelia. De lille skjoldlus suge anlægget saft fra bladene. Insekter er svære at styre fordi voksne udvikler en voksagtig belægning på ryggen, der gør dem uigennemtrængelig for insekticid applikationer. Anvende bands af dobbeltsidet tape til små stilke at fange ungfisk, eller crawlere. Når de synes, er det det rigtige tidspunkt for en insekticid ansøgning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com