Caning Spline fjernelse

April 10

Caning spline er fundet på stole, der har rørsukker gjorden. Det bruges til at holde gjorden på plads. Disse stole har pre vævet materiale, der er fundet i centrum af stolen og fungerer som sæde. Over tid, dette materiale kan blive slidt og skal udskiftes. Erstatte den togene materiale medfører at tegne spline holder den på plads. At fjerne spline er det sværeste trin i hele processen.

Instruktioner

•Indstil stol på en flad og endda overflade. Score omkring den udvendige kant af groove på reed spline du vil fjerne. Køre en hobbykniv omkring hele ydersiden af spline og Gentag processen for indre af spline.

•Klippe ud af den gamle stok i midten af sæde med en saks. Afbrød alle sukkerrør på kraterets af stolen og være omhyggelig med ikke at beskadige de omkringliggende træ på toiletstol-sæde.

•Skub spline caning mejsel ind i bagsiden af stolen hvor enderne af spline deltage. Lirke på sløjfe med en opadgående vuggende bevægelse. Trykke let med en hammer på den øverste ende af mejsel, som stikker op.

•Træk op spline i hånden som det begynder at løsne fra stolen. Gentag processen med hamren mejsel på plads hvis spline bryder ud, indtil alle spline er blevet fjernet fra stolen.

•Rengør off alle de overskydende lim og eventuelle resterende sukkerrør fra riller med en hobbykniv. Skub kniven forsigtigt gennem rillerne og trække op eventuelle rester tilbage. Slibe de skarpe kanter på både indvendigt og udvendigt i rillen med medium-grade sandpapir for at forhindre nye sukkerrør fra at bryde efter installation.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com