Cappuccino idéer til køkkenet

April 19

Cappuccino idéer til køkkenet

Hvis du er en cappuccino elsker søger at inkorporere cappuccino i et køkken design, er der mange muligheder. Selv om din high-tech cappuccino maker kan tjene som knudepunkt for dit køkken, tænke hvordan cappuccino prints og andre designelementer kan gøre dit køkken føler så hyggelige og stilfulde som din favorit kaffehus.

Tapet

Nogle mennesker tror en tapet tema skal dække alle af overfladearealet af et værelse, men du kan bruge tapet som en vægbeklædning eller som en accent. For eksempel tapet udskrives i en nuance af brun med konsistens som du ville finde i en kaffebar kan være tilgængelige i ruller af tapet grænse, fuld ark eller dekorative firkanter. Placere tapet ovenfor overskabe eller mellem øvre og nedre kabinetter eller bruge din Café print for at skabe et tapet, der dækker på en accent væg. Selvklæbende firkanter oprette en neutral backsplash bag ovnen.

Kaffebar

Købe en bevægelig ø til køkkenet og omdanne det til en cappuccino bar, eller bruge eat-in bar i køkkenet som en bar. Din skinnende krom cappuccino maskine bliver omdrejningspunktet for cappuccino bar. Du kan finde tilbehør en kaffebar med matchende chrome dunke til at holde forsyninger såsom sukker, kanel, vanilje og andre aromatiseret sirup, chokolade pulver og cookie-dip sticks. For at spare plads, kan du arrangere din kaffe og cappuccino krus på en overhead rack ligesom du ville se i en gammel kaffebar.

Kabinetter

Print tapet og en kaffebar bringe cappuccino indretning til et køkken. Men hvis du planlægger et nyt køkken eller en renovering, kan du planlægge kabinetter i en cappuccino brown, eller endda en lysere Mokka skygge, til at oprette en mørk farve ordningen. Opnå kontrast ved at male vægge med en creme farve og vælge en matchende cremet skygge for en flise gulv, vinyl eller linoleum fliser gulvbelægning. Cappuccino farve er neutral nok at parre pænt med en creme-og-brun-print tapet eller mønstrede keramiske fliser på væggene. Attic Magazine udstiller en Fremhævede køkken lavere kabinetter og en køkkenø på morgenmad i cappuccino-farvet træ, der står i kontrast med strålende hvide subway fliser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com