Carey Lind tapet instruktioner

March 11

Carey Lind tapet kommer i mange mønstre og stilarter og er solgt til et flertal af butikker, der handler i baggrunde. Metoden for hængende Carey Lind vægbeklædning er ikke anderledes end metoden for hængende enhver anden form for tapet. De fleste af designene, Carey Lind er vinyl baseret og de er ikke prepasted. Hvert design, vil have en anden gentaget mønster; længden af mønster gentagelse er angivet i bogens design. Hængende tapet er nemmere med to mennesker, men det kan gøres af én person.

Instruktioner

•Fjern alle genstande fra væggen. Dette omfatter negle, outlet plade dækker og lyskontakt dækker. Fratage nogen gamle papir fra væggene. Vask væggene med varmt vand for at fjerne gamle pasta rester. Udfyld nogen revner eller huller med Spackle. Lad Spackle tør derefter sand den ru startområdet.

•Measure fra hjørnet af muren, bredden af dit tapet og trække en halv tomme. Markere stedet med en blyant. Hold plan mod mærket og når de er indstillet, tegne en lodret streg på væggen. Måle højden af væggene i flere steder rundt i lokalet. Bruge den største måling og tilføje fire inches. Dette vil være den længde, du skære dit første strimmel af papir.

•Lay strimmel af tapet på en flad overflade mønster side ned. Brug en maling rulle til at anvende indsætte på bagsiden af strimlen. Hold den indsatte striben op til væggen og linje kanten af strimlen med den linje, du har tegnet. Kontroller, at du ikke hænge mønstret op og ned. Forlade et par inches overlap på loft og gulv. Bruge en udjævning værktøj til tryk på papir til væggen. Papiret vil wrap rundt om hjørnet, så du bliver nødt til at skære en slids øverst og nederst på papir overlapning i hjørnerne.

•Hold op rulle papir og match mønster mod strimlen du allerede hang. Klip strip på gulvet og loftet forlader overlapning. Påfør pastaen til strip og hænge den ved siden af din første strip med rettigheden kanter mod hinanden. Der bør ikke være en knæk eller en overlapning i sømmen. Bruge en udjævning værktøj på sømmen. Vask strimler med en klud til at fjerne eventuelle overskydende pasta. Brug en kniv til at trimme det overskydende papir på gulvet og loftet.

•Remeasure når du kommer til et hjørne og markere en lodret linje med niveauet. Måle bredden af plads til hjørne og tilføje en halv tomme. Skåret den næste strimmel til denne bredde, før du hænger det så der er kun halvt et tomme indpakning rundt om hjørnet. Du vil hænge resten af strip separat ved siden af hjørne strip. Måle en anden linje længden af din strimmel begynder i hjørnet. Placer kanten af stribe langs linjen og glat det ind i hjørnet overlappende den halv tomme, der kom fra den tidligere væg. Gentag hele vejen rundt i lokalet.

•Der over afsætningsmuligheder og brug en kniv til at skære hul, efter at papiret er hang. Bruge hele striben, når skjule af døre. Glat bånd op til kanten af dørkarmen og brug en kniv til at trimme mod kanterne af dørkarmen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com