Carport Design Idéer

July 24

En carport kan give en stor storage-løsning til din bil. Selv om det ikke giver fristed til værktøjer og plæneklippere og andre ting, der kan være gemt i en garage, tilbyder det beskyttelse fra elementerne. På mange måder er det også mere praktisk, især hvis man tænker på hvor ofte biler er tilbage på gaden eller i indkørslen i stedet for at gå til besværet med at gøre plads i et overfyldt garage. Carporte kan bygget som vedlagte eller separate strukturer eller endda købt i præ fremstillet kits. Og de kan være fremstillet af en lang række materialer, udvide deres designmuligheder.

Knyttet

Vedlagte carporte skal tage deres design stikord fra huset. Carport strukturer--ofte 4 x 4 tømmer--skal matche husets trim. Et fælles design bruger et halvtag, kommer fra de vigtigste tag på en lavere pitch. Dette efterlader et valg om, hvorvidt at fylde gavlen eller at forlade det åbent, men trimmet med dekorative ende spær eller pram spær. Igen, design valg bør tage sine signaler fra huset.

Udsendte midlertidig: Metal

Der er en række designs til midlertidig carporte. Mange af disse er tilgængelige i samlesæt og kan samles, derefter afmonterede til genbrug senere. Et fælles design bruger runde metal længder--ofte galvaniseret stål--til at modstå vejr. De stål længder er samlet på samme måde til teltpløkker: ene ende har en mindre diameter og passer stramt ind i standard-diameter ærme, ofte med en cotter pin eller nogle andre slags låsning enhed. Disse designs ansætte ofte pre bøjet segmenter til at danne den korrekte vinkel til de taghældninger. Tagdækning er ofte fastsat af metalplader, en type af bølgepap metal, som ofte er pulverlakeret i farven og weatherproofing. Disse er holdbare og genanvendelige designs.

Udsendte midlertidig: PVC

PVC er en type af plast, der anvendes i VVS-rør. Rørene er stærk, endnu lidt fleksible. Enderne samles med færdige koblinger, normalt ærmer i lidt større størrelse i hvilke to længder af PVC-rør er cementeret. Ærmerne kommer i en række bøjninger, også. Fra en 45-graders vinkel til 90 graders hjørne stykker, til tre stykker vejkryds, kræver dette system lidt mere end skære rør til længde; leddene er allerede fremstillet. PVC-rør er stive nok til at holde en tarp-lignende dækning, ligner et telt. Disse mønstre er magen til metal carporte, selvom de ikke har tendens til at være så holdbar. Og fordi de kan kræve cementering sammen, de er ikke så god til genbrug.

Fritliggende Permanent

En permanent struktur kan bygges fra standard byggematerialer. Hvis træet understøtter er umalede, pres behandlede tømmer bruges generelt. Disse motiver varierer fra standard byggemetoder. Uden vægge eller et hus mod at forankre strukturerne, tilbydes deres styrke normalt af muren beklædningen. For at kompensere, de er ofte bygget på samme måde pole staldene er: understøtter er sunket dybt ned i jorden, normalt i beton. Denne metode forhindrer, at vinden blæser strukturer over sidelæns. Gussets og vinkel seler anvendes også på kryds af understøtter og væggens øverste plade. Klammeparenteserne giver stivhed til at kompensere for manglen udvendige vægge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com