Carport materialer

April 20

Forlader bilen i elementerne, der vil hurtigt tage sit præg på dit køretøj, forårsager falmede og tilhugget maling samt øge chancen for rust. Hvis dit hjem ikke har en garage, kan du købe en carport for at parkere bilen under. Carporte er fremstillet af forskellige materialer og hver har sin egen positive og negative attributter, som du bør tage i betragtning, før køb.

Stål

Stål carporte kan modstå stormløb af regn, slud og sne og vil vare i mange år. Desværre, carporte fremstillet af stål er temmelig dyrt og kan være svært at installere selv. Når du vælger din stål carport, overveje sporvidde af stål. For eksempel, en 12-gauge stål carport er stærkere og mere holdbare end en 14-gauge, men det er også dyrere. Stål carporte er almindeligt anvendt i landdistrikterne, da deres æstetiske ikke er generelt så tiltalende som aluminium carporte.

Aluminium

Aluminium carporte er generelt billigere end stål og lightweight, som giver mulighed for lettere montage. Men aluminium er ikke så holdbare som andre indstillinger for carport og kan ikke vare så længe. De fleste aluminium carporte er mere behagelig for øjet end stål carporte og findes ofte ved siden af boliger. Derudover er aluminium en af de mest almindelige materialer, der anvendes til opførelse af carporte.

Vinyl

Undertiden kaldes baldakin carporte, har vinyl carporte en kommerciel-grade vinyl tag fastgjort til en metalramme. Denne tyk vinyl kan forlænges ned siderne af carport til at give mere ly for køretøjer. Derudover kan du omslutter benene på rammen i cement til en mere permanent struktur eller blot pund benene i jorden. Sidstnævnte mulighed kan du nemt flytte carport, hvis nødvendigt. Vinyl carporte er den fleksible og bærbare mulighed for carport behov.

Træ

Træ carporte er let at samle og generelt billigere end metal. Ved hjælp af træ for en carport også giver dig en bred vifte af muligheder for udseendet af strukturen. Ulempen til træ eller træ carporte er der ikke vil kunne modstå vejr godt hvis ikke forseglet eller malet. I modsætning til metal, træ carporte kan udvikle insektangreb, hvis ikke behandlet ordentligt. Nogle mennesker bruger tømmer carporte som en substitut indtil de kan købe og installere et metal carport.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com