Casement vindue Ratings

November 15

Casement vindue Ratings

Uanset om du er bygning eller ombygning, er installere de bedste windows til jobbet nok højt på din liste over prioriteter. De rigtige windows bør ikke blot øge den design af dit hjem eller en bygning, men bør også være energi-effektive til at reducere varme og køling omkostninger. Følg et par enkle trin for at uden sammenligning adgang casement vindue ratings, så du kan vælge det rigtige vindue til dit job.

Af NFRC

Casement vindue ratings bestemmes af en non-profit gruppe kaldet National Fenestration Ratings Rådet eller NFRC. Det blev dannet som svar på energikrisen i 1970 ' erne og eksisterer for at hjælpe bygherrer, entreprenører og boligejere træffe informerede valg om energieffektive vinduer. NFRC hjælper også med at etablere standarder for lovgivere og producenter.

Hvordan Ratings bestemmes

NFRC bruger produkt-udfører tests på windows. Windows er testet for luft lækager og virkningerne af solvarme. NFRC har også udviklet en særlig edb-program, der beregner energien omkostninger forbundet med hvert vindue, baseret på geografiske region. Hver af disse faktorer anses for ved fastsættelsen af en rating.

At få adgang til Ratings

NFRC har gjort alle sine energi ratings tilgængelige online. Når du får adgang til deres hjemmeside, kan du søge efter vurderinger af type vindue, samt af fabrikanten. På denne måde kan du sammenligne energi ratings af forskellige mærker at træffe en informeret beslutning om typen af vinduet til at installere.

Forståelse af Ratings Guide

Hvert vindue er vurderet på fire forskellige kriterier: U faktor, sol varme vinde koefficient, synligt lys overføringen og luft lækage. Rating for hver kriterier er givet til både erhvervskunder og privatkunder egenskaber, som rude størrelser er typisk meget forskellige for hver af disse bygningstyper. Hver bedømmelse indeholder også en beskrivelse af produktet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com