Castiliansk belysning

October 14

Castiliansk belysning

Kongeriget Castilien nåede sit højdepunkt i 1400 og 1500-tallet, en periode afspejles i dagens castiliansk belysning og indretning. Alle Spanien blev forenet under Kongeriget Castilien i middelalderen, men i dag Castilla er opdelt i to områder i nærheden af midten af landet. Castiliansk belysning er stærkt påvirket af de rigt udsmykkede, forskønnet designs, der var populær i den middelalderlige æra.

Castilianske indretning

Castilianske indretning er i høj grad knyttet til castiliansk Trading, som begyndte som en brassware og hjem tilbehør selskab årtier siden. Metal, glas, træ og porcelæn blev brugt til at konstruere belysning og andre hjem accenter af castiliansk handel. Skabt som et sted for lang-slut hjem produkter, skaber castiliansk handel belysning i forskønnet, udsmykkede design.

Belysning typer

Castiliansk belysning er almindeligvis sammensat af lamper, selv om nogle omfattende lysekrone og sconce designs bruges også i home decor. Bord og gulv lamper er også almindelige i castiliansk belysning. Lamperne er designet med deres egen unikke, matchende lampeskærme, der kan have uventede kurver og usædvanlige design af deres egne. Mens castiliansk belysning kan se antikke, den er lavet for moderne design og vil være klar til pære.

Designstil

Castiliansk belysning er lavet med flyder, udsmykkede linjer. Filigran metal arbejde er fælles, som er forskønnet korsblomster. De ledsagende lampeskærme er lavet med den samme opmærksomhed for detaljer i strømmende linjer og dekoration. Den prangende stil af castiliansk belysning gør det ser antikke, endnu castilianske indretning stil er forholdsvis ny i design.

Design med castiliansk belysning

Værelser designede med castiliansk belysning behøver ikke være dekoreret med middelalderlige eller antikke møbler, selvom de bliver komplet belysning. Castiliansk belysning ser dramatisk i moderne indstillinger, der tjener som en stiliseret kontrast mod minimalistisk eller enklere, mere moderne indretning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com