Castor bønne blomst identifikation

February 27

Ofte vælges til pynt, er castor bønne planter kendt for deres farverige blade og levende blomster. Castor bønne blomster hele året, og dens frø er kilden til castor olie, som bruges i mange tilsætningsstoffer og aromaer.

Fakta

Castor bønne blomster er enbo, hvilket betyder hunblomstre og staminate blomster vokse på den samme plante.

Identifikation

Castor bønne blomster vokser i klynger og har ingen kronblade. De kvindelige blomster består af en tornede æggestok og flagrende rød eller pink grene. Den mandlige blomster, altid placeret under hunnerne, består af hvide støvdrager klynger.

Funktioner

Æggestokken bælg af de kvindelige blomster er opdelt i tre sektioner, der hver indeholder en enkelt frø. Afsnittene bryde ud ved modenhed og udvise frø med stor kraft.

Størrelse

Castor bønne planter kan vokse mellem 6 fod og 15 fod høje. Stjerne-formede blade, der kan være grøn, lilla eller rød, stræk op til 3 fødder i længden. De piggede bælg af de kvindelige blomster vokse op til en tomme lang og producere halv-tomme frø.

Advarsel

Frø af Ricinus blomst, mens smukke, er giftige og kan være dødelig ved indtagelse.

Geografi

Castor bønne anlægget er indfødte til kun Afrika, men det er indført rundt omkring i verden og kan være fundet voksende i Australien, talrige Stillehavsøerne og store dele af USA.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com