Caterpillar kokoner dræber min træer

October 30

En række caterpillar arter er anerkendt af kokoner og telte de væver i angrebne områder. Skadedyr bruge disse krisecentre til at skjule, foder og forpupper, forårsager alvorlige skader eller endda træ død i tilfælde af store befolkningsgrupper og omfattende fodring. Almindeligvis omtales som telt larver, forekommer insekter og deres kokoner, der ofte i løbet af foråret og sensommeren.

Identifikation

Telt larver kommer i en række sorter, men alle væve telte og kokoner på træer. De arter, der normalt ses i løbet af foråret omfatter den vestlige telt caterpillar, de mest skadelige af alle telt larver. De Sonoran og østlige telt larver findes oftest på frugttræer. Efterår webworm er de mest almindelige telt larver ses i midten af sommeren, mens larver af tiger møl bo på angrebne træer gennem vinteren. Pine webworms og uglynest larver er blandt de mindre telt-producerende larver.

Symptomer

Ormen telt livscyklus af telt larver begynder med de kvindelige voksne møl lægge æg omkring træet stængler i løbet af sommeren. Hvert æg klynge indeholder 150-350 æg, at overvintre på træet. De unge larver klækkes under aktiv trævækst i foråret. Umiddelbart efter udklækningen bygge larverne telte med deres silke og stykker af værten træ blade. Larver forlade deres telte kun at fodre. Når moden, spin larver deres hvide, 1 tomme lange kokoner.

Skader

Telt larver er aggressive foderautomater, at begynde at spise træ blade, så snart de udklækkes. Skadedyr spise løvet på grenen hele før du flytter til det næste område. Som skadedyr vokser i størrelse og antal, samles de i små grupper, samtidig fodring på flere afdelinger. På små træer fører et telt til næsten 20 procent bladtab. Kraftig caterpillar angreb defoliates helt træer. Tilbagevendende forekomst af skadedyr år alvorligt påvirker trævækst, reducerer vigor og lavere modstand til sekundære sygdomme og skadedyr. Svagere træer dør.

Management

Manuelt fjerne telte og kokoner så snart de synes er den bedste kontrol metode. Beskære og fjerne træ områder med æg masserne og ødelægge dem. Andre indstillinger omfatter Bacillus thuringiensis, carbaryl, cyfluthrin, permethrin eller esfenvalerat. Insekticider er mest effektiv, når den anvendes på nyklækkede larver, der ikke har endnu trak sig tilbage til deres beskyttende telte.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com