Cedar loppe frastødende

May 28

Cedar loppe frastødende

Flere hjem retsmidler, herunder cedar olie og cedar chip sengetøj, har fremmet af pet ejere som måder at bekæmpe det tilsyneladende uendelige problemet med lopper. Eksperter, men tilbyder forskellige meninger om deres legitimitet.

Cedar Chip sengetøj og Cedar olie

Eksperter på Vet Info anbefaler at bruge cedar chip sengetøj som et skridt i en multi-differentieret tilgang til naturligvis kontrollere lopper. Dette kan være særligt nyttigt for unge hvalpe og killinger under en måned gammel, der--selv særligt sårbare over for potentielt ødelæggende virkninger af lopper--ikke kan tage anbefalede spot-on behandlinger. Vet Info anbefaler også fortynde cedertræ æteriske olie med vand og sprøjte det på dyret op til fire gange om dagen.

Kontrovers

Mike Merchant og James Robinson fra Texas A & M University anbefaler ikke brug af cedar chips som en pålidelig loppe frastødende. Mens de indrømme frisk cedar indeholder flygtige olier, der er, faktisk, giftige for lopper, de anfører disse olier er kun aktive i kort tid.

Overvejelser

Mens eksperter er uenige om cedar chips' effekt, synes de ikke at gøre nogen skade. Flere Oregon forskerne studerede mulige giftige virkninger af cedertræ olie. Koncentrationer så højt som 50 procent induceret ingen reaktion i lab mus og kaniner, og cedertræ chip sengetøj indeholder en lav koncentration af cedertræ olie.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com