Cedertræ barkflis i en køkkenhave

March 2

Cedertræ barkflis i en køkkenhave

Cedertræ barkflis er funktionelle barkflis i enhver have, og der er mange grunde til at bruge cedertræ barkflis i en køkkenhave. Fordelene ved cedertræ barkflis vil støtte i plantesundhed og udvikling og jordens sundhed, ifølge Paula Deimling af Kentucky Living Magazine. Cedertræ barkflis er typisk tilgængelige i strimlet form og er sædvanligvis udvundet fra Western eller østlige Red ceder træer.

Langsom nedbrydning

Cedertræ barkflis "ikke nedbrydes så hurtigt som hårdttræ dækningsmateriale og vil sidste to til tre år," rapporter Deimling. Denne langsomme nedbrydning giver mulighed for reduceret barkflis brug. Dette forårsager miljøvenlige reduceret træ høst. Langsom nedbrydning øger også den gang fordele af cedertræ barkflis er oplevet i en have.

Insektresistente

Cedertræ er resistente over for mange insekter. Dette er grunden til mange toiletter og dressers er foret med aromatiske cedar woods. Cedertræ barkflis forebygger mange insekter fra invaderer haver og huse foret med mulched haven og blomst senge. Ifølge Heike E. Messner og Jules Silverman på North Carolina State University, to arter af de fælles ant--argentinsk Myren og lugtende hus ant - undgå at bruge cedertræ barkflis som nesting substrat, og at cedertræ barkflis, "kan tjene som en effektiv del af en omfattende urban ant management program."

Bevarer fugt og beskytter jordbunden

Barkflis bevarer fugt i jorden året rundt, hedder Deimling. Denne beholdt fugt vil beskytte rødder og jordtemperaturer gennem opretholdelse af en mere niveau året rundt jordbundens temperatur, der undgår pigge af sommer og vinter temperaturer. Som dækningsmateriale langsomt nedbrydes de vender tilbage næringsstoffer til jorden. Dette yderligere beskytter jorden med vedligeholdt næringsstof niveauer nødvendige for god jord sundhed.

Forhindrer ukrudt

En 2 - til 3-tommer lag af muld vil undertrykke ukrudt, siger Adrian Higgins af Washington Post. Blande en lille mængde af muld med muldjord før du anvender barkflis som overfladebeskyttelse vil øge weed undertrykkelse og fremme næringsstof levering direkte til jord aggregater. Ukrudt kan forekomme i muld men sandsynligvis vil mangle stærke rodsystemer. De fleste ukrudt er let fjernes fra mulched haver umiddelbart efter vanding.

Flere kilder

Cedertræ barkflis er fremstillet af vestlige og østlige red cedar skove. Vestlige skove er typisk placeret i Idaho og Montana. Østlige skove vokser i Missouri og Arkansas. Flere steder af cederskove, i modsætning til Louisiana cypress skove, undgå varemangel og negative miljøpåvirkninger. Ifølge Higgins, Louisiana begyndt aktivister at protestere inddragelse af barkflis industrien i klar til klipning kystnære Louisiana bald cypress. Cedertræ barkflis er mere almindeligt tilgængelig end Louisiana bald cypress, og efterspørgslen efter cedertræ barkflis truende ikke tab af økosystemet som høst af bald cypress i Louisiana.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com