Celebrity soveværelse udsmykning idéer

March 19

Celebrity soveværelse udsmykning idéer

Berømtheder er ikke de eneste, der kan skabe et soveværelse, der blænder og fejrer det hvide lærred. Du kan gøre det samme. Bruge deres foretrukne farver, tekstiler og temaer med dine egne favoritter. Denne måde dit soveværelse vil kombinere bedst fra begge verdener, og resultaterne vil være personlig og indbydende for dit space. Din celebrity soveværelse vil skabe et rum, hvor du er den store stjerne.

Omklædningsrummet

Berømtheder har travlt liv og påberåbe sig organisation. Låne og bygge videre på ved hjælp af organisationen som en design fokus. Kategorisere outfits baseret på natten, dagtimerne, parter og særlige lejligheder. Sætte tilbehør som tørklæder og smykker på bøjlen, så alt hvad du behøver er klar til at bære. Denne stjerne-strategi vil også hjælpe dig med at være på klar for enhver type af lejlighed og til at lege og mix og match, skal du oprette en lang række stilarter og ser ud. Som sæsonbestemt udseende ændres, kan du erstatte dem med nye indkøb og sat elementer, du ikke længere vil i en container til at donere til en organisation, som en hjemløs husly, så dine elementer kan genanvendes og bruges af en anden.

Wall of Fame

Tag tavle væg maling og skaber en snoede vej med firkanter som fortovet rum. Brug kridt til at skrive navnene på dine foretrukne berømtheder. Du kan endda oprette forskellige sektioner eller områder på gang berømmelse til at gruppere dine foretrukne berømtheder af deres talenter, som filmstjerne, musik, forfatter og kunstner. Slette og erstatte navne som din foretrukne ændre. Indeholde plads til at skrive ned citater fra dit foretrukne berømtheder, der vil inspirere dig til at fortsætte med at forfølge dine egne drømme. Tape billeder og afklippet dine favoritter fra artikler og internettet.

Røde løber

Bruge rød som den primære tæppe farve til dit værelse eller købe red tæppe løbere. Gøre tæppet Plys og tyk, som du kunne forestille sig, dine foretrukne berømthed ville have det. Eller oprette en lille røde runner placeret lige ved indgangen til dit værelse. Hver gang du indtaster dit værelse kan du gå på din egen røde løber at ære din individuelle stjerne kvaliteter.

Starry Night

Tage juletræ lys og give dem et nyt formål. Strække dem fra hjørnerne af loftet. Hænge billeder af foretrukne berømtheder til at dingle fra funklende lys om natten (Sørg for at holde papir fra de faktiske lys til at undgå en brandfare). Gøre stjerner fra stencils og drys dem med sølv, guld og dine foretrukne farver. Hænge dem fra væggen for en gnist effekt. Sætte dine favoritter så tæt på centrum som muligt, så deres billeder kan være synlig, før du glide ud for at sove om natten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com