Cellulose Isolering & lunge lidelser

October 11

Cellulose Isolering & lunge lidelser

Byggevarer kan være farlige og eksponering for kemikalier øger muligheden for at udvikle en miljømæssig sygdom. Isolering udgør en sundhedsrisiko i løbet af dens anvendelse. Som en blæst produkt kommer isolering let i kontakt med arbejderne. Glasfiber, et hyppigt anvendte isoleringsprodukt, udgør sundhedsrisici for lunge lidelser fra langvarig indånding. Cellulose Isolering, et papirprodukt, kan vise sig for at være en mere sikker mulighed for at anvende isolering.

Cellulose Isolering

Cellulose Isolering kan sammenlignes med andre isoleringsmaterialer, som glasfiber, for at forhindre strømmen af varme langs faste materialer. Tætpakkede cellulose isolering udmærker sig som en luft-blocker, forhindrer luft lækager og varmetab gennem konvektion, ifølge University of Massachusetts. Betragtes som et "grønt" produkt cellulose isolering kan reducere affald af mere end 3 millioner tons, hvis brug i de fleste nye byggeri. Derudover kræver cellulose isolering mindre energi at producere end glasfiber isolering. Dog hvis cellulose isolering bliver våd kan det medføre hængende, reduceret isolering og korrosion til VVS- og El materialer fra den kemiske behandling anvendes til isolering.

Potentielle lunge farer

Da dens sammensætning er næsten 80 procent genbrugspapir, er cellulose isolering modtagelige for svampevækst, vandskade og brand. Cellulose Isolering indeholder kemikalier som borax med borsyre, gips, natrium metaborate, ammonium sulfat og aluminiumoxid trihydrat. Kemisk behandling af cellulose øger sikkerheden som byggemateriale. Men disse kemikalier er potentielt farlige under installationsprocessen når støv niveauer er størst. Borsyre i cellulose isolering er en bekymring, da det kunne være inhalerbar fra cellulose isolering støv, ifølge Weatherization uddannelse Center (WTC) på Pennsylvania College of Technology.

Installation sikkerhed

Ifølge University of Massachusetts, anvende cellulose isolering er en støvet opgave og kræver en maske. På grund af de høje borsyre niveauer anbefaler WTC, iført en respirator, ud over beskyttelsesbeklædning, under anvendelse af cellulose isolering.

National Institute of Health Study

En undersøgelse foretaget i 2006 af National Institute of Health fastslået, at mindre end 0,1 procent af cellulose partikler brugt i cellulose isolering var indåndes. Selv om undersøgelsen anerkendt, at arbejdstagere lejlighedsvis oplevet slimhinder og øjenirritation, er lunge lidelser usandsynlig på grund af den lille partikelstørrelse. Undersøgelsen konkluderede, at yderligere dyreforsøg ikke var nødvendigt at bestemme sikkerheden af cellulose isolering, da de fleste støvpartikler ikke indåndes.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com