Cement sidespor værktøj til gulvlægning

December 18

Fiber cement udv.beklædning, paneler og trim er bygget af cement, træ fibre og silica. For at foretage nedskæringer i denne hårde sidespor, skal du bruge særlige murværk værktøjer og udstyr. Murværk værktøjer er designet til at skære gennem det hårdeste af materialer og er lavet af diamant chips og flere typer af stærk metal.

Rundsav

Så længe det er udstyret med den korrekte murværk klinge, kan enhver rundsav bruges til at skære cement sidespor. Fordi det har en højere drejningsmoment, bruge så et worm-drev rundsav i stedet for en grundlæggende skil for at skære cement sidespor.

Gering sav

Gering sav kan udstyret med en murværk klinge og bruges til at lave lige nedskæringer i enhver vinkel gennem konkrete sidespor. Dette vil hjælpe justere butt enderne af sidespor når installeret.

Elektrisk boremaskine

Bruge en boremaskine, udstyret med en murværk smule for at gøre et hul gennem konkrete sidespor, trim og paneler; de bore hastighed vil tillade det at trænge igennem den hårde materiale. Bruge et borehoved, der er normeret til konkrete programmer.

Murværk borehoveder og Counter dræn

Bruge bits, der er udviklet til hårde materialer, når du arbejder med konkrete materiale. Kobolt stål og wolframcarbid bits er designet til at bore i de fleste byggematerialer, herunder beton.

Murværk vinger

Murværk knivene er designet til at passe en række forskellige typer af Save. Blades funktionen sporer af diamanter langs forkant, der fungerer som en slibende og slibe væk beton som de skar. Du kan bruge slibende murværk knive, men de har kortere levetid end diamantklinger.

Pneumatisk spolen pistol

For at betjene en pneumatisk spolen pistol, skal du bruge en luftkompressor med en slange. Spolen pistol er designet til at holde spoler af negle, og kan justeres til at skyde negle på forskellige dybder. Denne funktion vil være nyttigt, hvis du ikke ønsker søm hovedet at trænge sidespor materiale.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com