Cement skærende værktøjer

November 30

Cement skærende værktøjer

Cement vises i flere inkarnationer, herunder den grove blanding af aggregat, sand og cement kaldet beton og en jævn blanding af sand og cement kaldes mørtel. Uanset den cement færdige form bruge bygherrer murværk savklinger til at skære igennem "hård-som-rock" overflader. Murværk savklinger, også kaldet murværk "cut-off" diske, tillægger en række Save, herunder vinkel slibemaskiner, Rundsave og opretstående, beton Save. Med en forståelse af de almindelige typer af murværk skærende værktøjer, kan du vælge et værktøj, der passer til kravene i en cement skæring projekt.

Vinkel kværne

Udstyret med en klinge, murværk, bliver vinkelsliberen en let, transportabel cement-skæremaskine. Vinkelslibers klinge spins på et plan parallelt med dens lige, tyk krop, giver mulighed for en arbejdstager til at skære med både side-til-side fejende bevægelser og fremad, skubbe bevægelser. Murværk vinger til vinkel kværne, også kaldet "skære skiver," typisk spænder fra omkring 3 inches til 5 inches eller mere. Let og ofte Akku, vinkel slibemaskine nemt får adgang til forhøjede murværk overflader som vægge og lofter.

Cut-Off-Save

Udtrykket "cut-off saw" henviser typisk til tunge, håndholdt Rundsave. En gas-drevet, intern forbrændingsmotor beføjelser typisk rotation af cut-off saven murværk blade. Som en kæmpe version af carpenter's bærbare rundsav, cut-off savklinge stikker ud vinkelret fra bunden af sin krop. Cut-off saven er væsentlig tungere end vinkelsliberen og typisk bruges til at skære cement overflader på eller nær jordoverfladen.

Walk-Behind murværk Save

Tilkoblet murværk Save skære igennem tykke, jordoverfladen cement overflader som beton plader. Tilkoblet murværk Save bestå en taljen-høj Tryk håndtaget fastgjort til en stor, hjul-monterede motor samling. En diamant-belagt murværk vinge stikker ud fra undersiden af den motor samling. For at skære cement overflader med en tilkoblet så, så operatører Drej på maskinens motor til at aktivere vingens rotation, sænke klingen ind i cement overfladen og skubbe saven på tværs af arbejdsområdet. Selvom dyrt at købe, er tilkoblet murværk Save bredt tilgængelige for leje.

Standard rundsav

Den standard bærbare rundsav accepterer både slibende cut-off vinger og diamant-belagt murværk vinger. Tilføjelse af en cut-off eller diamant klinge forvandler den gennemsnitlige rundsav i en kraftfuld cement-skærende værktøj. Selv om den generelle formål rundsav mangler den magt og størrelse til at skære helt igennem tykke plader, det skærer nemt igennem flere cement produkter, omfatter stuk og beton blokke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com