Centerpiece håndværk ideer fra CD containere

August 20

Centerpiece håndværk ideer fra CD containere

En kreativ centerpiece kan straks fut i bordplade. Gør dit eget fra bunden ved hjælp af gamle CD containere er en billig og miljøvenlig projekt. Med den stigende popularitet af digital musik downloads har mange mennesker lidt brug for deres gamle CD containere. Sætte disse castoff plastic holdere til brug i craft-projekter som en ressourcestærk alternativ at smide dem væk.

Belyst illustrationer

Bruge akryl maling til at oprette et billede på en enkelt CD-kassetten, forlader områder af klar plast synlig klar plast dække. Åbn sag, så coveret er oprejst, men lidt vinklede, og Fastgør det med lim på hængslerne. Placere en LED candle på CD-skuffen til at belyse dit design bagfra. Dette projekt giver blød belysning til en romantisk borddækning til to. Det er også nyttigt for at skabe en spøgelsesagtig følelse til en Halloween bordopstilling, svarer til en jack-o'-lantern.

Blomstervase

Flipping låget på en 100-disken klar plast spindel sag hovedet gør for en enkel og holdbare vase til planter eller dekorative grene. Pynte på ydersiden af vase med malede striber eller et andet design og pels det med en klar akryl sealer at forhindre vandskader. Dette projekt arbejder også godt for potteplanter, da plast tilfældet kan understøtte den ekstra vægt af jorden.

Rock haven

Når vendt op og ned, kan låget af en mindre 25-disken klar plast spindel sag bruges til at oprette en lille rock haven til at dele på et spisebord eller sofabord. Blot udfylde den beholder låg med sand (almindeligt eller farvet) og tilføje klipper og andre elementer. Du kan også anvende en tekstureret spray maling på overflader af sagen inden påfyldning det for at opnå et mere naturligt look.

Ferie slik krukke

At skabe en slik krukke fra låget af en 50-disc eller 100-disc plast spindel sag egner sig til næsten enhver ferie eller fest. Flip låget op og ned og dekorere det med ferie tema bånd, klistermærker eller indpakningspapir. Læg det op med slik og Placer det i midten af din spisestue eller sofabord til dessert. Oprette en hel række disse slik-krukker og bruge dem for parterne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com