Centerpieces med fugle i paradis

December 16

Centerpieces med fugle i paradis

Fugle af paradis, også kendt som kran blomster, har livlige, eksotiske udseende blomstrer. Blomster, der opstod i Sydafrika, vil forbedre bord en tropisk tema part. De bringer lys farve til fest plads, som blomstrer fås i pink, orange og gule nuancer.

Orange blomst Mix

Oprette en levende orange midtpunkt for en festlig Halloween fest eller Thanksgiving middag tabellen indretning. For en Halloween centerpiece, fylde bunden af en firkantet vase med sorte glas perler og indsætte stilke af orange fugl af paradis og orange og hvide roser eller daisies, med fugl af paradis som de vigtigste blomst. Brug en blanding af gule, orange og røde glas perler i stedet for sort til at oprette en Thanksgiving indretning stykke.

Tropisk-inspirerede indretning

Accent en tropisk tema party plads ved hjælp af en kombination af pink, orange og gul fugl af paradis blomster til at skabe ordningen. Tilføje andre tropiske blomstrer, såsom rød ingefær og orkideer, at design en fuld, frodige buket. Få vist de friske blomster i en høj cylinder vase for en dramatisk udseende. En lyse festlige bånd eller en rafia wrap kan cirkel i bunden af vase for ekstra visuelle appel.

Citrus Centerpiece

Levende citrus farver supplere en fugl af paradis centerpiece. For at oprette iøjnefaldende tabel indretning, skal du placere en glas vase midt i en stor glasskål. Fyld skålen med hele, flåede appelsiner, citroner, limes eller en kombination af alle tre. Frugten vil omgive vase, sikre det på plads. Placer en buket gule eller orange fugl af paradis blomster i vase til slut centerpiece. Hvis du bruger appelsiner, sætte gule blomster i vase. Hvis du bruger citroner, bruge orange blomster. For en blanding af frugt, bland blomsterne.

Stearinlys og blomster

Hvis du ikke har nogen friske fugl af paradis-blomster på hånden, skal du bruge deres faux kolleger til at gøre en glødende centerpiece. Sted en enkelt orange, gul eller lyserød kunstige fugl af paradis blomstrer, sammen med en eller to falske grønne blade, i en cylinder vase. Udfylde en vase med vand og Placer en runde flydende stearinlys på toppen af vandet, med kunstige bloom under den.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com