Centipede græs & nematoder

November 28

Centipede græs er en lav vedligeholdelse varmt vejr græs. Det er kan vokse i sandet eller ler-baserede jordbund, kræver lidt i vejen for slåning eller befrugtning og er moderat weed-resistente. Selvom hårdføre, er centipede græs modtagelige for problemer. Nematoder, mikroskopiske orme, som bebor jord, er en af de mest almindelige forhindringer at opretholde sunde centipede græs.

Om nematoder

Af de cirka 20.000 identificerede arter af nematoder, er omkring 12 kendt for at forårsage skader på tørv. Plante-parasitiske nematoder skade ved at fodre på en plantens rodsystem. Disse organismer punktere roden for at fodre, hæmme plantens evne til at absorbere vand og næringsstoffer og forlader webstedet fodring modtagelige for bakterie-og svampeinfektioner.

Nematoder og Centipede græs

Centipede græs er særligt udsat for at ødelægge skadedyrsangreb, fordi den trives på samme betingelser som nematoder. En fordel ved centipede græs er dens evne til at overleve i sandjord, betingelser andre former for turf finde ugæstfri. Desværre, nematoder foretrækker sandjord til lerbaserede jordbund. Derudover nematoder tendens til at være et større problem med varm-sæson græs end cool-sæson græstørv.

Symptomer

Ydre tegn på ødelægge skadedyrsangreb omfatte gulfarvning, visnen og udtynding, ofte i pletter. Skade på rødderne kan omfatte unormal vækst, pletter af dødt væv og misfarvning. Men, disse symptomer er ikke enestående for nematoder og kan være forårsaget af en række andre betingelser.

Diagnose

Den eneste pålidelige måde at diagnosticere et nematodeprøveudtagning problem i turf er at tage prøver af græs kerner og jord fra både sund og beskadigede steder. Laboratorieundersøgelser kan afgøre, om populationen af nematoder er høj nok til at forårsage skade. Prøver skal opbevares i lufttæt beholdere og ikke bør udsættes for temperaturer lavere end 40 grader Fahrenheit eller højere end 80 grader for at sikre din nematoder nå lab i live.

Ødelægge forebyggelse

Den bedste måde at forhindre nematoder bliver et problem for centipede græs (eller enhver tørv, for sags skyld) er at blive tilpasset til de specifikke behov i din græsplæne og tage skridt til at opretholde optimale betingelser. En sund græsplæne er mere tilbøjelige til at modstå nematodeprøveudtagning populationer, mens en græsplæne allerede under stress er mere tilbøjelige til at bukke under for trusler nematoder positur. Regelmæssig vanding vil holde jorden fugtig, forhindrer tørre forhold nematoder foretrækker.

Nematocider

Nematocider anbefales kun som en sidste udvej for centipede græs. Ofte, nematocider vil ødelægge plantevækst og bør kun bruges inden plantning. På grund af de meget giftige kemikalier de indeholder, mange nematocider er har en begrænset status og er begrænset til brug på golfbaner.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com