Central Air Conditioner køre men ikke blæse luft

March 5

Central Air Conditioner køre men ikke blæse luft

Den kølige luft fra din centrale klimaanlægget er en velkommen luksus på en varm dag, når du kommer hjem. Men hvis du høre dit system kører og føler ikke den kølige luft kommer ind i huset, så er der et alvorligt problem. Der er et par grunde Hvorfor dit centrale enhed ville køre uden producerer luft fra kasseapparaterne. Tjek de mulige problemer og få dem løst hurtigt, så du kan slappe af.

Snavset Filter

Hvis du ikke har ændret dine filtre i et stykke tid, sætter du dit klimaanlæg og hele dit hjem i fare. Luftfiltre frasortere urenheder i luften mens tillader fri luftcirkulation i hele systemet. Hvis filteret er forsømt i lange perioder, kan det blive så tilstoppet at luften ikke kan passere igennem. Når dette sker, stopper luft bevæger sig gennem klimaanlægget helt. Det vil også give mulighed for skadeligt støv og snavs at opbygge på de kølende spoler, der kan føre til overophedning eller glasur af udendørs enheden. Luftfilter bør ændres hver måned under kraftig brug. Selv om de fleste filter producenterne siger, de er gode for 90 dage, bør filtre ændres oftere for at bevare maksimal effektivitet i kølesystemet.

Blæser Motor fejl

Den centrale enhed tvinger luften gennem kanalerne på vej til registre til at afkøle dit hjem. Fans generere den varmluft i udendørs kondensatoren, samt indendørs luft handleren. Hver fan har sin egen motor. Hvis blæseren fans der ikke fungerer ordentligt, vil enheden køle luften men har ingen mulighed for levering af it. Du skal få en VVS-tekniker at trække nogen dårlig blæser motorer og erstatte dem straks for at løse problemet.

Kanalen blokering eller utætheder

Din air conditioner kan virke korrekt, men kanalerne, at guide den kølige luft i hver rum kan være blokeret eller utæt. Snavs eller eventuelt dyr kunne finde deres vej ind i kanalerne og forårsage problemer ved at blokere off ruten vigtigste luftstrøm ind i hjemmet fra uden for eller mellem air handleren og resten af huset. Professionel duct rengøring er den kun grundig måde at sørge for kanalerne er klar og vil tillade luft gennem. Det er også muligt, at kanalerne er blevet beskadiget og er utætte, eller at en vigtigste kanalen er blevet separeret fra resten af system, forårsager en større pres udsivning.

Strømforsyning

Udenfor kondensatoren kan fungerer normalt, men luft handleren, der tvinger luften gennem registrene kan være slukket. De fleste systemer har en power Tænd luft handleren, der kunne have været væltet ved et uheld. Kontrollere, om det er aktiveret. Hvis det er, kunne det også være en udløst breaker, især hvis luften handleren er på sit eget elektriske kredsløb.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com