Central Air enhed problemer

August 2

De fleste problemer, der opstår i central air enheder eller inde i et hjem, der er opvarmet eller afkølet af en sådan enhed kan spores til ukorrekt montering af dele af enheden. Når enhed og kanalen arbejdet er korrekt installeret, har problemer ikke mulighed for at opstå.

Omkostninger

Forkert placering af kanalen arbejde skaber problemet med en stor omkostning for rate, og mere energi og penge skulle give varme eller afkølet luft gennem kanalen arbejde og huset.

Kanalen arbejde

Forkert installeret kanalsystem forårsager opvarmning og afkøling problemer. Huller eller huller i installationen opretter energitab.

Ventilation

En central air enhed, der ikke er ventileret skaber hus-dækkende problemer. Fugt- og sundhedsmæssige problemer skyldes mangelfuld ventilation af boliger med central air enheder.

Beskidte enhed

En beskidt enhed opretter yderligere sundhedsproblemer for familier i hjem med central air enheder. Beskidte enheder hold støvmider og bakterier, og frigive dem i luften.

Dræning

Hvis luften enheden ikke ordentligt afløb kondens, kan der opstå problemer for gulvarealer i hjemmet og i kældre. Afstrømning vand, der finder vej ind i hjemmet kan ødelægge gulve og give skimmel og meldug vækst.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com