Central Air enheder oplysninger

July 20

Central Air enheder oplysninger

Central air enheder giver mange boliger og virksomheder med kold luft, men ejere af ejendomme skal overveje en række faktorer, når du køber en enhed. Central air enheder foretage separate vurderinger af deres størrelse og effektivitet, og prisseddel for en central air enhed kan nå ind i tusindvis af dollars.

Omkostninger

En central air enhed kan koste mellem flere hundrede og flere tusinde dollars, afhængigt af en række faktorer, såsom størrelsen af enheden, brandet, garanti, og om ejeren køber det nye, renoverede eller brugt. Ifølge den amerikanske regerings Energy Star hjemmeside koster central air enheder omkring $1.000 per år til at køre fra April 2011.

Dimensionering

Central air enheder kommer i forskellige størrelser til brug i forskellige størrelser strukturer. Webstedet home hjem forbedring Helper forklarer, at central air enheder er typisk store i britiske termiske enheder eller BTUs. Nogle centrale luft enheder kan også bære en rating i tons, og et ton svarer til 12.000 BTUs. Størrelsen af en central air unit er relateret til dets effektivitet, og den rigtige størrelse for en struktur afhænger af en række variabler, som isolering, klima, alder af bygningen, antallet af windows og endda den struktur eksponering for solen.

Effektivitet

Producenter udtrykke en central air unit's effektivitet med hensyn til Seasonal Energy Efficiency bedømmelse eller SEER. Enheder med en højere SEER nummer tilbud mere effektiv køling end enheder med en lavere SEER nummer, ifølge aircondition producenten Rheem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com