Central Air: Hvor meget koster 1300 kvadratfod?

February 21

Central Air: Hvor meget koster 1300 kvadratfod?

Når bygning eller remodellering et hus og installerer centrale klimaanlæg i det, må ikke antage enheder er de samme og gå med den bedste røverkøb. Der er mange faktorer at overveje, og ingen af dem er vigtigere end størrelsen af den centrale air enhed. For korrekt effektivitet og drift i dit 1.300 m² stor hus, størrelse central air unit til huset og afkøling behov baseret på køligeres output og ikke dens fysiske dimensioner.

Britisk termisk enheder

Størrelsen af en central kølemaskinen har meget lidt at gøre med dens fysiske dimensioner. I stedet, størrelsen henviser til britisk termisk enhed, den producerer. BTUs er den standard, som klimaanlæg og deres kølekapacitet måles. Mængden af energi i en BTU er den samme mængde behov for at hæve temperaturen af et pund af vand med en grad Fahrenheit. Denne standard energi er, hvad du vil kigge på at afgøre, hvor "stor" den centrale enhed er og hvad det kan udrette.

1.300 m² stor svaret

Når man ser for de hurtige svar på hvor meget Air-condition strøm skal du tilstrækkeligt cool en 1300 kvadratfod plads, er svaret 23.000 BTUs timen af aircondition magt. Ifølge regeringens Energy Star hjemmeside er dette nødvendige for en 1.200 til 1.400 kvadratfod hus base kapacitet. Du bør også kigge efter en enhed, der har mindst en 11,6 årstidens Energy Efficiency Ratio, der bestemmer, hvordan effektive dit system er i de varmeste vejr. Producenter kun producere klimaanlæg med en SEER rating af 13 eller højere i dag, så nye enheder overskride denne mindste krav.

Faktorer at overveje

De firkantede optagelser i dit hjem er ikke den eneste faktor, der tæller når du vælger en central air system. Overveje andre variabler, der kan gøre dit hjem hårdere eller lettere at køle. En stærkt nedtonet hjem kan kræve 10 procent mindre energi til at køle. På den anden side, kan masser af vinduer, lidt skygge og et solrigt klima have den modsatte effekt. Hvis et køkken bruges regelmæssigt til madlavning, kan det også i høj grad øge energibehov for køling.

For meget eller for lidt

Det kan synes logisk at bare købe den største ting du kan tillade sig og lad det rip. Men at have en forkert størrelse central klimaanlægget har negative effekter uanset om det har for meget eller for lidt kapacitet. For lidt kapacitet: air conditionere bliver nødt til at køre hele tiden at køle huset og vil medføre højere el-regninger og potentielt et hjem, der er for varmt. Hvis central air unit er for stor vil det cool for hurtigt, kører korte cyklusser og ikke fjerne fugtighed fra luften, som er en væsentlig del af processen, aircondition.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com