Central Air vs væg enheder

May 26

Central Air vs væg enheder

Klimaanlæg er væsentlige apparater i mange områder af landet. De giver afkølet luft til boliger, der ellers kunne nå temperaturer over 100 grader Fahrenheit. Når der træffes beslutning om at købe en central klimaanlægget eller et vindue enhed, er der flere faktorer at overveje.

Væg enheder

AC væg enheder er ganske billigt, hvis du sammenligner dem til centrale air condition-enheder. Da de er små kasser, der sidder foran et vindue, er de bærbare og let reguleret. De er gode for små huse, lejligheder eller enkeltværelser. Væg enheder installeres nemt som amatører. Penny tyveri vil sætte pris på besparelserne på El. På den anden side, fordi de er så små, de kan ikke effektivt afkøle en hel hus. De også ikke vare så længe som central air enheder.

Central Air enheder

Mange hjem kører på centrale klimaanlæg, fordi de er så effektiv på køling store bygninger og boliger. De er let programmeret med en enkelt termostat, som kan programmeres til at tænde og slukke når som helst. Ulempen til en central air unit er størrelsen og de omkostninger, som kan løbe ind i tusindvis af dollars. En elektriker skal wire en central air unit, som kan koste hundreder af dollars ekstra.

Geografi

Når man forsøger at finde ud af, om de vil købe en central air unit over en reolvæg, skal geografi overvejes. Sydlige USA stater som Florida, Georgia og Carolinaerne, blive meget varmt og fugtigt om sommeren. En reolvæg muligvis ikke effektive nok eller køle ned et hus meget godt. Køligere stater får ikke så fugtigt, så en reolvæg kan være nok til en lille familie.

Omkostninger

Udgifter til køb og vedligeholdelse af en reolvæg er meget lavere end en central air unit. Centrale klimaanlæg kan vandaliseret og stjålet for profit, mens Vinduesenheder er sjældent stjålet på grund af deres lavere gaden værdi. Elektrikere kan opkræve en masse penge for en enkel, 1 times projekt med en central air unit. En anden overvejelse er, at centrale air er mere at foretrække i markedet for fast ejendom. Hvis du planlægger at sælge dit hjem, vil en central air enhed øge værdien af dit hjem meget mere end en reolvæg.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com