Central klimaanlægget Driftsvejledning

May 9

Central klimaanlægget Driftsvejledning

Centrale luftkonditioneringsanlæg trække varme luft væk fra hjemmet og indføre køligere luft, der har genereret fra en kompressor og skubbet ind i hjemmet gennem et system af ventilationskanaler og kanalerne. Centrale klimaanlæg kan sænke luftfugtigheden i hjemmet og holde temperaturen på et komfortabelt niveau på varme dage. De kan dog være energi hogs, hvis de ikke drives til homeowner's fordel. At holde opererer højere temperaturer vil give en mærkbar omkostningsbesparelser.

Instruktioner

•Indstil termostat til den passende temperatur ved hjælp af den glidende løftestang, der kører sideløbende med temperaturmåleren eller ved at angive det digitalt i en digital model. Aircondition-systemet læser den temperatur, der er anmodet om og sammenligner det mod sin termostat, der hele tiden lyder temperaturen i dit hjem. Systemet leverer kølig luft indtil termostaten fortæller det, den ønskede temperatur er nået.

•I højere den ønskede temperatur, varmere hjem vil blive, og den mindre elektricitet vil blive brugt til at bevare denne temperatur. For eksempel, når du forlader dit hjem i løbet af dagen, reducere energiomkostningerne ved at klimaanlægget på 80-85 grader. Dette vil forhindre, at klimaanlægget kører indtil huset temperaturen stiger til over 80, høj nok til at producere en omkostningsbesparelser og holde luftfugtigheden under kontrol.

•Den sænke den ønskede temperatur, jo koldere bliver hjem, og den mere elektricitet vil blive brugt til at holde temperaturen. For eksempel, køle ned dit hjem, når du vender tilbage fra arbejde ved at reducere temperaturindstilling til så lavt som 72 grader. Air conditionere bør begynde køling inden for få minutter og fortsætte med at køre indtil temperaturen i hjemmet er faldet til 72 grader (Se afsnittet Tips).

•Før trækker sig tilbage for aftenen, kontrollere indstillingen af temperatur og hæve den til at spare energi i løbet af timer, når du sover. Boligen er typisk køligere i denne natlig periode og kræver ikke de lavere temperaturer.

•Udskift filter på regelmæssig basis så at din klimaanlægget fortsætter med at køle effektivt. Når en måned er en god erstatning plan at følge, selvom husstande med kæledyr eller andre kilder af støv og snavs kan være nødvendigt at kontrollere og udskifte filteret oftere. Filtre er beregnet til at fange rester, der kan tilstoppe op air condition system.

Tips & advarsler

  • For hver grad over 72 grader hvor termostaten er indstillet, kan du indser en omkostningsbesparelser af 5 til 7 procent. Der er 35 - 49 procent besparelser, når din termostat temperatur ligger på 78 grader.
  • Udskiftning af ældre termostater kan bidrage til at øge en central air conditioning system effektivitet. Sørg for termostaten er kompatibel med dit eksisterende system, før du køber en ny.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com