Central klimaanlægget Freon lækager

February 1

Central klimaanlægget Freon lækager

Freon er et kølemiddel i gas form, der gør det muligt for din centrale air condition at afkøle dit hjem. Hvis dit system udvikler en Freon lækage, vil det i sidste ende føre til problemer med dit system, herunder afbrydelse af cool luftstrøm. Lære at genkende en mulig Freon lækage og vide hvad man skal om det kan hjælpe dig med at komme tilbage at den cool og behageligt indeklima du ønsker.

Symptomer

Den nemmeste symptom på en Freon lækage til mærke er et varmt hus. Hvis du kører din central klimaanlægget men huset er ikke køling, kunne du har en lækage. Hvis systemet er lav på kølemiddel kan det muligvis ikke køle af spoler, at luften bevæger sig over at levere kold luft gennem din ventilationskanaler. I nogle tilfælde når kølemidlet er lav, kunne klimaanlægget faktisk cool spolerne for meget og kondensvand fryser på dem. Dette opbygger is på bredbånd og vil hindre systemets evne til at afkøle hjem. Det vil også medføre system at arbejde for hårdt og kan resultere i ellers unødvendige reparationer senere.

Ikke bare genoplade

Det er ikke svært at sætte flere Freon i din central klimaanlægget. En VVS-tekniker kan genoplade systemet i minutter, vender dit hjem at den cool sted du kan huske. Men blot genopladning system med flere Freon ikke stoppe lækagen og de samme problemer kommer til at ske igen snart. Klimaanlæg brug"ikke" kølemiddel som en bil bruger benzin. Når kølemidlet er sat ind i systemet det bør forblive der, medmindre der er en utæthed--så hvis det er lav, du har en lækage. Enhver Freon lækage skal fastsættes. Have en HVAC specialist registrere lække så du ved præcis, hvor problemet er, og derefter få arbejdet gjort.

Kobberrør lækager

Hvis Freon lækagen er opdaget i den kobberrør, er reparation generelt ganske enkelt for en kvalificeret tekniker. Ved hjælp af en lommelygte og lodde med en høj sølv indhold, teknikeren kan reparere utætte stedet i slangen og derefter genoplade dit system for at bringe det tilbage til rette orden. Nogle gange skal en beskadiget stykke slange muligvis skåret ud og erstattes med nye rør.

Adgang Port lækager

En central klimaanlægget har adgang porte hvor Freon sprøjtes ind i systemet. Undertiden er rende på en af disse havne. Ofte disse porte kan reddes med en god rengøring, og andre gange de er defekt og skal udskiftes. Normalt skal ikke adgangsport udskiftes.

Fordamperen spole lækager

Fordamperen spole utætheder er de mest besværlige af Freon lækager. Hvis en tekniker bestemmer, at lækagen kommer fra dette område, kan det kræve nye dele. Det er muligt at lodde og reparere spolen tilstrækkeligt, men det er mere sandsynligt, at spole udskiftning er nødvendig.

Sundhedsrisici

Typisk er en Freon lækage ikke farlige for dem, der bor i dit hjem, medmindre de indånder gas direkte. Det meste af tiden en Freon lækage ikke gonna forårsage nok gas i luften i hjemmet til at være skadelige. Stadig, inhaleret gas kan forårsage uregelmæssig hjerterytme og hjertebanken. Personer med hjerte betingelser er mest udsatte, indånding af dampe.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com