Central klimaanlægget køling problemer

April 23

Central klimaanlægget køling problemer

En central klimaanlægget er et apparat, der bruges til at køle ned en hel hjem eller bygning. De afkøling finder sted gennem en køle cyklus, hvor varmen er udvundet fra en placering og køligere luft blæses. Hvis en central klimaanlægget ikke fungerer ordentligt, kunne årsagen være fra en lække, dirty filter, brudt kompressor eller tilstoppede afløb linje. Varme, aircondition og ventilation (HVAC) teknikere kan være nødvendigt at være kaldet til at løse ethvert problem.

Utætheder

Centrale klimaanlæg kan opleve lækager, der kan forhindre systemet fra køling en bolig eller bygning korrekt. Utætheder kan være forårsaget af et klimaanlæg, der er lav på kølemiddel eller hvis kølemidlet er forkert installeret. Kølemidlet er en væske, der absorberer varme i en centrale klimaanlæg. Du kan løse dette problem, hyre en professionel VVS tekniker hen til geninstaller kølemiddel.

Operation

Hvis den centrale klimaanlæg synes at fungere korrekt, men ikke giver off kold luft, skal det rengøres. For at rense en enhed, skal en person rydde eventuelle rester, der kan have infiltreret enheden. Ved hjælp af en vandslange, blød børste eller en støvsuger, kan enkeltpersoner fjerne eventuelle blokeringer, der kan forhindre det i at fungere korrekt.

Kondens

Køling kan blive et problem i centrale air condition-enheder, hvis kondens ikke er bliver fordelt korrekt. Når dette problem forekommer, vises en pulje af vand i nærheden af enheden. Kondens kan ikke fordeles jævnt, hvis linjerne afløb bliver tilstoppet eller beskadiget. Enkeltpersoner kan køre en ledning gennem afløb linje til at fjerne eventuelle blokeringer eller ringe til en tekniker, hvis afløb linje er beskadiget.

Kompressor

Kompressoren kan forårsage en central klimaanlæg kan ikke fungere korrekt ved at forhindre kold luft i at blive fordelt ordentligt. Som et klimaanlæg begynder at få ældre, kan kompressoren begynde at nedbryde og forhindre, at luften køling en plads tilstrækkeligt. Du kan løse dette problem, skal en person have en VVS-tekniker udskifte kompressoren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com