Central klimaanlægget & Popping lyde

April 10

Central klimaanlægget & Popping lyde

Kører centrale klimaanlæg er næppe nogensinde en stille affære. I stedet, de fleste klimaanlæg foretage et udvalg af lyde under drift, nogle af dem højt og nogle af dem stille. Mens de fleste lyde en air conditioner gør er normale og bare en del af handlingen, kan visse lyde gøre ejerne spekulerer på, hvad der forårsager lyd, såsom en popping støj.

Luft udvidelse og sammentrækning

Nogle gange er en popping lyd, der kommer fra den centrale klimaanlægget et resultat af normale luft udvidelse og sammentrækning som den varme luft ind i hjem luftkanaler og derefter køler. Luftkanaler udvide og kontrakt sammen med luft, hvilket kan give en affyret lyd. Dette er generelt normale og kræver ikke indgriben, selv om ejere kan gøre en lille bule i luftkanal ændre air duct overflade og reducere lyden.

Beskidte luftkanaler

Hvis affyret lyden er ekstremt højt eller bliver hyppigere, er det muligt, at luftkanaler er snavset og skal renses. Mens flittig boligejere kan gøre dette, når de slår air conditionere og afmonterer det, er det en opgave overlades til fagfolk, der har maskiner og redskaber nødvendigt at korrekt rense alle luftkanaler i et hjem.

Blæser problemer

En højfrekvent popping eller hvinende lyd fra et klimaanlæg kan indikere at motor blæser bælte er glider og forårsager problemer inden for klimaanlægget. Derudover et stykke af mekanismen, der kan være kommet løs og er enten flagrende eller affyret under drift, skaber støjen. Dette er et problem, der vil kræve professionel assistance, så slår air conditionere og afmonterer det og kalde en tekniker til reparation.

Alder

Nyere central klimaanlægget enheder er mere energieffektive og er også mere stille, med færre lyde og lyde under drift. Ældre klimaanlæg har tendens til at få ældre dele, der har fået beskidte, slidte eller endda brudt eller beskadiget, hvilket resultere i flere lyde kommer fra klimaanlægget, herunder susende, skrigende, susen og popping. At kontakte en service professional har air conditionere rengøres og eventuelle nødvendige reparation vedligeholdelse udføres kan reducere støjen fra enheden og kan endda forlænge den samlede liv af apparatet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com