Central vakuum Installation Tips

October 1

Central vakuum Installation Tips

Installere en central vakuum system gør rengøring et hjem eller kontor meget lettere. I stedet for at trække en omfangsrig vacuum cleaner fra rum til rum, alt du behøver er en længde af slange og din favorit rengøring vedhæftet fil. Snavs og debris er samlet i et centralt lager. Installation af et centraliseret system kan gøres på en enkelt dag i de fleste hjem, så længe du holder et par grundlæggende tips i tankerne.

Nye vs eksisterende hjem

Den mest bekvemme tid til at installere en central vakuum system er under nybyggeri, før drywall er blevet installeret. Det er normalt bedst at vente til VVS og elektrisk works er komplet, derefter sætte vakuum systemet sammen før væggene går. Centrale enheder kan også blive installeret i eksisterende boliger ved at gøre brug af ledige rum. Kældre, toiletter og luftkanaler gør fremragende adgangspunkter for nogen installere en central vakuum system ind i en eksisterende hjem.

Planen Inlet steder

Fjorde er de punkter, hvor din vakuum slange er tilsluttet det centrale system. Hvis placeret strategisk i hjemmet, kan en Fjord dække et område spænder overalt fra 600 kvadratfod til 1.400 kvadratfod, afhængigt af længden af slange bliver brugt. For eksempel kan et indløb centreret i en entre normalt bruges til at nå alle soveværelser, eliminerer behovet for at have et indløb i hvert værelse.

Planlægge inlet steder omhyggeligt for at gøre dem praktisk, mens også dækker den maksimale areal med hver. Når du installerer fjorde, placere dem i en højde, der er lig med stikkontakter i rummet.

Ledninger til strømforsyning

Ligesom de fleste Hvidevarer bruger en central vakuum system en 110-volt strømudtag. Dette leverer strøm til switches og fjorde, som skaber suge og strøm, elektrisk børste vedhæftede filer. Den nemmeste måde at give 110-volt strøm til fjorde er at wire dem direkte til den nærmeste stikkontakt. Kontakt en elektriker, hvis du er usikker på, hvordan man korrekt indpasses i denne kilde til elektricitet.

Rådfør dig med din lokale by office til at afgøre, om tilladelser er forpligtet til at installere en central vakuum enhed. I nogle tilfælde, byen kan ikke kun kræver en tilladelse, men kan kræve, at alle elektriske forbindelser være kiggede på byen inspektøren. Følge ordentlig trin vil holde din vakuum op til kode og sørg for, at du bevarer fuld værdi for din investering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com