Centrale AC vs Ductless

June 19

Centrale AC vs Ductless

Klimaanlæg (ACs), en fælles mekanisme fundet i moderne boliger og erhvervsbygninger, cool og dehumidify luft. Centrale ACs og ductless klimaanlæg både denne opgave, men varierer i design.

Kanalerne

Centrale luftkonditioneringsanlæg henvise til indvendige enheder, der bruger kanaler, eller en serie af rør og ledninger består af fleksibelt plastik, glasfiber, metalplader eller tin, til at distribuere afkølet luft til forskellige værelser i en bygning. Ductless klimaanlægget systemer, også kendt som mini split, bestå af én ductless indendørs og én ductless udendørs enhed forbundet med kølemiddel slanger, der distribuerer afkølet luft via en luft handler, eller enhed, der indeholder en køling element, filtre og blæsere.

Alsidighed

Ductless systemer tilbyder alsidighed af installation i de trangeste rum på grund af deres mindre størrelse og manglende kanalen arbejde restriktioner. Den indendørs enhed passer typisk på områder som gennemsøgning mellemrum og toiletter. Udendørs enheden kræver et kun et lille hul skåret i væggen for at støtte det og er mindre iøjnefaldende end en central klimaanlægget på grund af dens mindre kompressor størrelse.

Støjreduktion

Selv om centrale klimaanlæg koster mindre end en ductless system, tilbyder ductless systemer betydelige støjreduktion i forhold til centrale ACs. Uden for placering af kompressoren reducerer kraterets summende støj forbundet med centrale air condition-enheder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com