Champignon svampe i blomsterbede & græsser

August 27

Champignon svampe i blomsterbede & græsser

Mange husejere har vækket på en tåget morgen at finde, at pletter af svampe opstod natten i deres græsplæne og haven. Disse hurtigt voksende svampe – også kendt som paddehatte--er et netværk af underjordiske svampe reproduktive struktur, og de vises, når kølige, fugtige vejr gør betingelser moden til deres sporerne til at vokse ind i nye svampe.

Plænen og haven svampe

Bortset fra den lejlighedsvise champignon, der popper op, de fleste gartnere ved svampe som sygdom-producerende organismer. I virkeligheden, mange svampe lever i din havejord, ude af syne, og spille en positiv rolle i sundheden for din have. Hyfer--mikroskopiske rør--emerge fra sporer og væver sig ind i en masse eller mycelium. Af hyfer nedbryder døde planter og dyr i jord, frigiver næringsstoffer for dine planter til at bruge. Når forholdene bliver rigtige, send mycelia op svampe, som frigive sporer kunne vokse ind i nye svampe.

Risici

Svampe i plænen og haven vil ikke skade dine planter. I virkeligheden, på grund af deres uvurderlige rolle i nedbryde organisk materiale, signalerer deres tilstedeværelse en sund jord. Svampe kan blive grimme eller producere en ubehagelig lugt, men der er mere end æstetiske risici at efterlade dem i nogle græsplæner. De fleste vilde svampe er giftige, så sørge for at fjerne dem fra græsplæner og haver hvor små børn og kæledyr spille.

Behandling

Da svampe er kun reproduktiv strukturer, er de ikke afgørende for livet af svampen. Du kan fjerne dem uden at beskadige svamp under jorden, hvilket betyder, at den næste fugtig dag, du kan finde de er vendt tilbage. Brækker eller slåning over svampe, som du finder dem forhindrer dog dem fra frigive sporer og spreder sig hurtigt til andre steder i din plæne.

Fe ringe

Fe ring svampe kan forårsage skade. Fe ringe forårsage cirkler af mørke, frodige græs, undertiden krydret med svampe i et cirkulært mønster. Da svampen øger næringsstoftilgængelighed, vokser berørte græs i første omgang sundere; da svampen hober sig op, kan det begrænse vand til græs, får det til at blive gule og vand-understreget. Beluftning plænen for at trænge svampen hjælper vand til at trænge ind til græsrødderne og kan hjælpe med at kontrollere symptomerne på fe ringe.

Forebyggelse

Svampe spiller en naturlig og vigtig rolle i din græsplæne og have jord sundhed. Du kan ikke forhindre den lejlighedsvise udbrud af svampe. University of California integreret skadedyrsbekæmpelse Management Program, dog, tyder på at gødskning med kvælstof-baseret gødning kan øge hastigheden af nedbrydning af organisk stof og begrænse antallet af svampe, der vises.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com