Champignon voksende teknikker

May 9

Dyrkning af champignon er en kompleks og spændende havearbejde eksperiment for newbie og krydret grøn tommelfinger ens. Der er flere forskellige måder at vokse svampe, nogle komplekse og nogle forholdsvis let. Fra den simple dyrkning af champignon kit til voksende svampe i en lab kultur, er teknikkerne næsten så forskellige som de champignon sorter, der er tilgængelige.

Kits

Købe en champignon-dyrkning kit til den nemmeste svamp vokser muligt. Champignon kits er bredt tilgængelige på internettet og på plante butikker og koster ikke meget. De fleste kits vil begynde at frugt, er, begynde producerer sporer, inden for et par dage. De fleste kits vil give dig tre runder af svampe, før de næringsstoffer, der er inkluderet i sættet er brugt op. Nogle kits Giv du frø og næringsstoffer, mens du giver området for svampen at vokse på, såsom papkasser eller toiletpapir.

Sikkerhedslogfilen

Vokse din svampe på en gamle rådnende log. Dette er en af de mest populære teknikker til svampedyrkning efter champignon kits. Det er bedst at bruge en log omkring 4 fod lang fra en eg, bøg, birk eller enhver anden ikke-aromatiske hårdttræ til rådighed i dit område. Ikke fjerne barken og være forsigtig ved håndtering log for at forhindre, at beskadige den. Når du får denne log ind i din ønskede voksende område, helst fugtige og mørke, du kan podes træ med din champignon. Gyde af svampe vil sprede sig i hele loggen. Denne spredning web kaldes mycelium. Spray log med vand fra en mister at holde det fugtig. Du ønsker ikke svampe til at dehydrere i denne vigtige periode. Svampene begynder at stikke ud fra skoven i et par dage. Tillade den korrekte periode med vækst inden høsten.

Halm teknik

Vokse din svampe på en halm substrat. Et substrat er et sted, hvor champignon medierne vokse, som log i det foregående eksempel. Hugge din halm at gøre det til en brugbar størrelse og tillade halmen evne til at opsuge vand. Belægning på ydersiden af et strå, før skæres, er vandtæt. Du skal pasteurisere halm, dvs, dræbe alle bakterier i halmen, ved kogning det i vand i 45 minutter ved 160 grader F. afløb det og lad det køle. Når halmen er cool, Bland de mycelium, som du har købt eller dyrket i halmen. Sætte din halm i en spand til at beskytte gyde. Kontroller, at halmen har masser af luft eller andet gyde vil dø. Sørg for at holde det i et mørke, fugtige rum, sprøjtning det med vand lejlighedsvis.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com