Cheerleading dekoration ideer til gangarealer

November 27

Cheerleading dekoration ideer til gangarealer

Cheerleaders er ansvarlig for at øge skolens ånd, både på og uden for banen. Når et stort spil ruller rundt, kan din cheerleading hold give et løft til spillere og hæve støtte i studerende ved udsmykning på gangene på skolen. Store sal dekorationer forbedre interesse i sportsbegivenheder og skabe en følelse af forventning og spænding.

Locker dekorationer

Tilføje et strejf af farve til gangen og skabe opmærksomhed til individuelle spillere ved at dekorere garderobeskabe. Dække locker døren i streamers, indpakningspapir eller udklip fra magasiner, og tilføje balloner for at skabet skiller sig ud fra langt væk. For hvert spil, Vælg et andet sæt af spillere: freshmen, lovovertrædelse, forsvar eller dimitteret seniorer, f.eks. Herved kan gøre du spillerne føle sig speciel og bede andre studerende til at ønske Dem held og lykke i løbet af dagen.

Loft Streamers

Efter en dramatisk måde at dekorere gangen før et stort spil, bruge streamers eller gossamer stof til at dekorere loftet. Købe materialer i din skole farver. Drapere streamers fra den ene side af gangen til den anden side at sikre dem i midten af loftet for at skabe mere højde og en dobbelt swag. Skifte mellem to farver hele vejen ned i hallen til at gøre en tunnel, der vil have studerende kigger op. Du kan også dække døre og vægge i streamers eller materiale til en fed effekt.

Pote Print Trail

Hvis din skole mascot involverer et dyr med poter, skal du bruge et spor af paw prints til at dekorere gangen. Skåret ud af et stort antal udskrifter og dekorere hver en med noget andet: en spillers navn og billede, ord til en juble, skole sang eller en motiverende siger. Tape udskrifter til vægge, loft og gulvet at gøre en sti, der fører til gymnastik eller ud af døren til fodboldbanen. Studerende vil nyde at læse hver pote print, og du kan give dem til fans eller spillere som souvenirs efter sæsonen slutter. Brug din maskot figur eller det første bogstav i din skole, hvis befamle udskrifter er irrelevant.

Hænge bannere

Køb en stor rulle bannerpapir og få din cheerleading hold sammen til at gøre brugerdefinerede bannere til din skole-gangen. Bruge maling, markører, billeder af spillere og glitter skrive motiverende beskeder til spillerne og skolehold. Hænge bannere fra loftet på tværs af gangen, og sætte dem op på vægge til en stor erklæring. At tillade studerende at bidrage, at et grundlæggende "good luck" banner og slukkede markører for fans til at tilføje deres egne beskeder til holdet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com