Cherry Blossom Centerpiece ideer

June 26

Cherry Blossom Centerpiece ideer

Kirsebærblomster er smukke blomster, der kommer fra kirsebærtræer, der findes for det meste i Asien. Blomstrer er dejlige og repræsenterer forår, derfor gør en dejlig centerpiece til et bryllup, fest eller spisestue bordet. Bland andre blomster for at tilføje interesse for din centerpiece. Hvis du ikke har råd til reel kirsebærblomster eller de ikke er i sæson, bruge kunstige ones.

Cherry Blossom ordninger

Arrangere små cherry blomstre stilke med andre lyserøde blomster som pæoner og søde ærter. Bland kirsebærblomster ind med de andre blomster til at tilføje tekstur til buketten. Bruge en lille, lavvandet vase og arrangere disse centerpieces midt i din tabel eller tabeller.

Simpel Cherry Blossom grene

Sætte flere full-size cherry blossom filialer i en høj klar eller hvid vase af sig selv til at skabe en enkel, men elegant erklæring. Arrangere nogle pink blomsterblade omkring vaser og pink koniske eller offerfund stearinlys til at gå i mellem hver vase.

Stearinlys Centerpieces

Køb glas stearinlys indehavere, der tillader blomster eller andre elementer skal placeres inde i glasset. Placer kirsebærblomster eller stængler inde indehavere, og placere blossom-formede stearinlys inde indehavere. En anden mulighed er at arrangere kirsebærblomster på en temmelig sølvbakke omkring pink votives eller fyrfadslys stearinlys.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com