Cherry tomat planten pleje

November 10

Cherry tomat planten pleje

Cherrytomater vokse på hårdføre planter, der synes at være mere sygdom resistente end deres større fætre og belønne avleren med søde, intenst aromatiseret tomater. Cherry tomater kan dyrkes i rækker i jorden eller i beholdere i næsten ethvert klima.

Plantning

Cherry tomatplanter kan købes som planter og er let tilgængelige fra planteskoler, hjem forbedring Centre og rabat detailhandlere. Når plantning direkte i jorden er det tilrådeligt at fjerne alle men de øverste sæt af blade og plante sætteplante i et dybt hul. Op til to tredjedele af anlægget skal i jorden. Dette hjælper med at udvikle en stærkere og større rodsystem. I containere er hul størrelse begrænset, så plantning bare rodklumpen er acceptabel.

Plante planter, efter sidst forår frost og vælg en placering, hvor planterne får mindst seks timers solskin hver dag. Også være sikker på at forlade nok plads mellem planter at tillade stakes, espalier eller bure at støtte stilke som frugt kommer. Den særlige hybrid af kirsebær tomat vil give mere specifikke instruktioner, men 24 inches fra hinanden er normalt tilstrækkelig.

For efterår høst, kan plante gøres i slutningen af foråret til midsommer.

Jord

Jord gjort rige med kompost eller andre organiske materiale vil hjælpe cherry tomater får en god start og vil bidrage til at fremme en stærk rod struktur og en sund plante. Jord bør også holdes fugtig og veldrænet. Planter i beholdere skal have græde huller på bunden af gryder, Tønder eller kasser og har et lag af grus til at fremme dræning.

Mad og vand

Vand cherrytomat planter mindst hver anden dag og mindst daglig i tørt vejr. Container planter skal vandes mere end en gang om dagen i varmt vejr, som vandet fordamper hurtigt fra disse mindre områder. Befrugte med en flydende eller opløselig gødning stillet frugt eller specielt til tomatplanter. Befrugtende hver to uger giver masser af ernæring til dyrkning af planter.

Barkflis

Et godt lag barkflis hjælper holde ned ukrudt og holde fugt. Det hjælper også tilføje en grad af beskyttelse for at forhindre rødder fra at få brændt i den varme sommersol. Træflis, kompost, strimlet blade og afklippet græs er alle gode udsigter for bioklip omkring kirsebær tomatplanter.

Ukrudt vil finde en måde at trænge muld, så det er en god idé at luge ofte og regelmæssigt.

Høst

Cherrytomater er klar til at vælge, når frugterne er fuldt farvet og fast. De nå deres bedste kvalitet når gennemsnitlige daglige temperatur er omkring 75 grader. Varmere temperaturer forårsage frugt farve mindre hurtigt og blødgøre hurtigere. Hvis 90 plus grader dage ramt, vælge cherrytomater tidligt, når farven er lige begyndt at blomstre, og lad dem slut modning på en counter eller vindueskarm inde i huset hvor aircondition kan holde lufttemperaturen tættere på ideel til top-kvalitet cherry tomater.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com