Cherry tomat vokser problemer

April 27

Cherry tomat vokser problemer

En cherry tomat er et lille udvalg af tomat og normalt sødere i smag. Mange sorter af kirsebær tomat er tilgængelige til at vokse, og i almindelighed, de lider af de samme problemer som almindelige tomater.

Blossom ende Rot

Blossom ende rot er en Calciummangel forårsaget af uregelmæssig vanding. Bunden af frugter på planten bliver brun i farven og forvandler konkave form. Når tomat har blossom ende rådne, er der ingen kur og frugten bør fjernes fra anlægget.

Fosfor mangel

Fosfor mangel opstår, når temperaturen falder til under 59 grader Fahrenheit i lange perioder. Dette kan forårsage bladene og især ribber til har en lilla skær dem.

Tobak mosaik Virus

Tobak mosaik virus forårsager cherrytomat blade at have en gul eller grøn marmoreret farve. Mange kirsebær tomatsorter er nu resistente over for denne virus. Der er ingen kur mod denne virus, og hele planten bør fjernes hurtigst muligt.

Frost

Cherrytomater er meget modtagelige for frost og bør opbevares beskyttet indtil du er sikker på, for frost er overstået. Tomater bør holdes indendørs natten indtil det kolde vejr er overstået, som kan opstå skader, hvis temperaturer dukkert under 55 grader Fahrenheit.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com