Chili peber køkken udsmykning temaer

April 22

Chili peber køkken udsmykning temaer

Når du er på udkig efter inspiration at tilføje krydderi til dit køkken indretning, du ikke lede længere end dine livretter. I Mexico og sydvestlige, har disse magtfulde små perler af natur længe blevet hængt i boligen og restauranter for sundhed og lykke.

Sydvestlige stil

Du kan ikke tænke på chili peppers uden at tænke på deres hjemegn: sydvestlige og centrale Amerika. Mexikanske og spansk-inspireret sydvestlige indretning trækker i høj grad fra naturlige materialer som rustikt træ, forvitret læder, jordiske ler og smedejern. Vælg din palet fra ørkenen farver som rig rødligt-brune, sandede gul, turkis og brændt orange. Du kan forbedre dit køkken med en buet forstuen, en spansk stil flise mosaik backsplash, terracotta flisegulv og mexicansk lertøj. Tilføje en tørret chili peber garland hængende fra loftet, eller sætte en chili peber krans på væggen.

Varm og krydret

Du behøver ikke at tage chili peber så bogstaveligt i din udsmykning ordningen. Lad intensiteten af chili peber være det grundlag, hvorpå du bygge dit drømmekøkken. Kontrast sort, glat granitbordplader, poleret sort kabinetter og apparater på stark hvide vægge ved at kaste i stænk af den dristige røde ind i indretning at henlede opmærksomheden: en rød vase, dug eller overhead lampeskærm. I stedet for typiske potteplanter, skal du placere en chili peber plante i vinduet. Line flydende, poleret sort hylderne med glas med syltede og konserverede peberfrugter og flavored salsas.

Have tema

Hvis du elsker voksende peber til at lave mad med, bringe denne lidenskab i køkkenet. Male dit køkken en lys og luftig farve, ligesom citrongul med rene hvide accenter og kabinetter. RAID i haven butikken til køkken indretning: urtepotter til at holde redskaber eller en rake hoved til at hænge op og ned som kroge til din spatler og madlavning skeer. Skær en chili ned i midten lodret, og du har din egen "gummistempel" leveret af natur. Dyppe den afskårne side af chili i paint, og tryk det på væggen for at oprette en kant eller en accent væg. Find en charmerende gamle metal salatslynge, spray male det hvide og fyld den med peber, hvidløg og friske urter til en tabel centerpiece.

Chili peber Merchandise

Hvis ikke du er i stand til at ændre din frysere, tællere, gulve eller apparater, kan du stadig indrette dit køkken i en chili peber stil blot ved at tilføje tilbehør. Kærlighed til chili peber har inspireret mange forskellige køkken indretning elementer præget med den søde capsicum. Køb en chili peber ur, hænge chili peber plader eller servering bakker på væggen og få chili peber cookie krukker til at vise på disken. Drapere dit bord med en klud med peber, eller købe bagning retter formet som peber.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com