Chippendale møbler historie

March 28

Chippendale møbler historie

Chippendale møbler er kendt for sin sans for detaljer og elegance. En af de mest berømte Chippendale stykker er Chippendale stolen. Chippendale møbler er karakteristisk mørke udskåret træ, designet i populære engelske stilarter af 1700-tallet. Møbler stilarter indarbejdet brug af fælles engelsk, kinesisk og gotiske motiver.

Historie

Thomas Chippendale blev født i 1718 i West Yorkshire, England. Chippendale var kendt som en innovator, der udgav en af de første møbler design bøger. Bogen detaljerede engelske møbler designskabeloner, der var på mode i midten af 1700-tallet.

Betydning

Chippendale tog forskellige eksisterende designs, såsom fælles spisestue stol, og bøjningsform sin egen sans for stil, som omfattede elegante udskæringer på stoleben. Det var en fed afvigelse fra den stivhed og regal karakter af traditionelle møbler op til dette punkt.

Fordele

Hans bog var kendt over hele verden og gjort Chippendale en husstand navn. Hans stil blev efterlignet af andre møbler beslutningstagere, fra Amerika til Asien, i løbet af denne tid.

Typer

Karakteristik af Chippendale møbler omfatter den elegante dronning Anne-stil Cabriole ben, som indarbejdet en karakteristisk twist i træet på bunden eller foden af benet. En anden karakteristisk Chippendale stil er løvens pote. Foden af benet er formet som en faktiske Løves pote.

Identifikation

Autentiske gamle Chippendale møbler er uregelmæssig, for alle stykkerne blev udformet i hånden. Det er en måde samlere kan skelne ægte Chippendale fra gengivelser, bortset fra carbon dating det gamle træ.

Overvejelser

Amerikanske Chippendale adskiller sig fra den europæiske stil, ikke i foden eller benet design, men i sæde design. Amerikanske Chippendale har nyreformede pladser. I Amerika inkluderet producenter af Chippendale møbler kvækerne og forskellige generationer inden for Townsend og Goddard møbelkunst familier.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com